alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

TERREX Free Hiker

 
[21]
kolleksjoner
Pris
kr1 714 - kr2 699
17142699

adidas Terrex Free Hiker

Glad i naturen? Videreutvikle turinteressen blant vakker, særnorsk natur med adidas Terrex Free Hiker – lette terrengsko som egner seg til både korte og lange turer i alle typer terreng. Med adidas Terrex Free Hiker får du en vannavstøtende og pustende membran i GORE-TEX, adidas’ beste demping med en BOOST-teknologi i mellomsålen, og en slitesterk yttersåle som sikrer utmerket grep og støtte i skog og mark.

Overdel i Primeknit og vannavstøtende GORE-TEX

En av de soleklare fordelene med adidas Terrex Free Hiker er den vannavstøtende GORE-TEX-membranen som holder fuktighet på avstand og puster godt i all slags vær. Slik holder du føttene tørre under hele turen, og slipper å uroe deg for å få våte og kalde tær underveis. I tillegg er adidas Terrex Free Hiker utviklet med en sokkelignende konstruksjon i Primeknit-teknologi, som støtter godt opp om foten og sikrer økt stabilitet i terrenget. Denne innovative teknikken med strikkede fleksible fibre gir optimal bevegelsesfrihet, samt en elastisk og ventilerende effekt – perfekt på tur!

Responsiv BOOST-mellomsåle og en adaptiv yttersåle

adidas Terrex Free Hiker kommer med adidas’ beste demping i form av responsiv BOOST-teknologi i mellomsålen. Dette innebærer enestående energiretur og holder energinivået oppe når du beveger deg på bratte stier. Yttersålen i Continental-gummi samhandler med den responsive mellomsålen og sikrer adaptivt grep i terrenget, og den slitemotstandige forsterkningen beskytter føttene og skoene for hvert skritt du tar. adidas Terrex Free Hiker har dessuten formet tåhette og hælspenne i formet TPU for økt beskyttelse og komfort.