alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Free Hiker skoene

 
[51]
Free Hiker lar deg nyte hvert steg på turen. De er designet for å tåle alle typer terreng, også våte og sleipe underlag. Disse skoene gir deg ekstra trygghet og komfort.
1 / 2
Sideav 2

Hold deg tørr med adidas Free Hiker

Free Hiker-sko fra adidas lar deg ta fatt på alle slags eventyr utendørs. Med Gore-Tex får føttene puste, samtidig som vann og fuktighet holdes ute, så du kan fokusere på stien og terrenget foran deg. Såler laget med ContinentalÔ-gummi gir deg et utmerket grep, selv på de våteste og sleipeste underlag, så du kan holde deg på føttene når det virkelig teller. En responsiv mellomsåle med Boost-teknologi sender energien tilbake, så du kan holde ut lenger, og virkelig nyte hvert sekund i naturen med adidas Free Hiker.

 

Free Hiker-sko for stilfulle turer

adidas Free Hiker-sko er ikke bare designet for komfort og ytelse, men også for å holde stilen. Her kan du finne modeller i utallige farger og design, slik at du kan velge det paret som passer best til resten av turgarderoben din – for hvorfor kan ikke mote være en del av friluftslivet? Du finner også par med mønstre og grafikk, og selvfølgelig får du Free Hiker-sko med de velkjente 3-Stripes og Trefoil-logo. De høye anklene på skoene gir deg stabilitet i ulendt terreng, og lukking med snøring gjør at skoen sitter ordentlig på foten, slik at du ikke sklir og mister fotfeste når det teller som mest.

 

Enhver sesong med Free Hiker

adidas gir deg Free Hiker til alle forskjellige sesonger, så du kan være klar for tur uansett vær og temperatur. Midtvinters kan du gå for et par Free Hiker med COLD.RDY-teknologi, spesialdesignet for at du skal holde deg varm og komfortabel når du ferdes ute i vinterkulda. For varmere dager kan et par lette Free Hiker-sko laget med Primeknit være akkurat det du trenger.