alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turbukser for herre

 
[23]

Stilige, komfortable og sporty turbukser for herre

Når skog og fjell kaller, er det godt å ha slitesterke turklær av topp kvalitet for hånden. I tillegg til robuste jakker og sko er en god turbukse et must for en vellykket turopplevelse. En god turbukse skal være behagelig å bruke hele dagen, samtidig som den har god bevegelsesfrihet. Hos adidas finner du blant annet et bredt utvalg av turbukser for herre i ulike varianter, størrelser og farger. Velg mellom løse eller ettersittende modeller, tynne eller tykke. Dermed vil det være enkelt å finne en modell som passer perfekt til nettopp deg og ditt bruk, uansett anledning, aktivitetsnivå og årstid.

Hva bør du se etter i en turbukse?

Hos adidas har vi som nevnt et bredt utvalg av råflotte turbukser for herre av høy kvalitet, og det kan være vanskelig å vite hvilken bukse som passer best til deg. Dette avhenger i stor grad av aktivitetsnivået ditt og hva den hovedsakelig skal brukes til. Noen modeller har særdeles gode stretchegenskaper i softshell-materiale som sørger for at du enkelt kan takle selv de mest krevende og bratteste partiene, uten at klærne blir til et hinder. Dersom du vet at du skal være mye ute i solen, kan du gjerne også se etter klær med UV-beskyttelse. Ønsker du å ha småting lett tilgjengelig på turen, kan du velge en bukse med gode lommer. Glidelåser ved anklene er praktisk for deg som vil få buksebeinet over skoene. Våre turbukser har dessuten ulik passform. Noen modeller har snor i livet og kantene, slik at du enkelt kan tilpasse buksen. Uansett om du skal gå en rolig søndagstur med familien eller lengre toppturer er det altavgjørende å ha turklær som er behagelige og sitter godt – samtidig som de er robuste og av høy kvalitet.