alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turgåing · Ryggsekker

 
[3]

Med en tur ryggsekk fra adidas bærer du ikke på problemer

Pakk ned i en tursekk som gir deg kombinasjonen av smarte løsninger, røffe utforminger og god plass. For dette er hva som venter deg med en tur ryggsekk fra adidas. Våre ryggsekker til turgåing er designet med tanke på bruken og dine behov, for en sekk skal løfte med deg – ikke tynge deg ned. Skal du trene kondisjon, er en løpssekk med mesh og luftige skulderstropper som holder deg kjølig perfekt, dette er faktorer som lar deg løpe lengre i god komfort. Dersom du vil opp i verden, stiller klatresekken med strømlinjeformete linjer, lett åpning og minimal vekt klar for å være din umerkelige følgesvenn og gi deg komforten du trenger. Alle våre sekker er laget i et holdbart og lett materiale, og de kommer med innovative løsninger for å åpnes og lukkes, og å feste inn ditt utstyr.

Hardføre, lette og laget for dine utfordringer

Med en tur ryggsekk fra adidas er det en fryd å ta pakning på, og ha langt å gå! Tilpasningsmulighetene er mange, så her er det bare å justere sekken til din kropp, pakke den opp og nyte av en tursekk laget med tanke på form, funksjon og formål. Det er ikke tursekken som skal definere hva du kan gjøre, men dine behov som skal oppfylles med en kombinasjon av innovasjon og adidas kjente tradisjoner. Med gode festemuligheter for utstyr og refleks på noen av modellene er både du og tingene dine godt sikret.

Skog, fjell eller by – en ryggsekk fra adidas passer inn

Våre ryggsekker til turgåing er ikke bare hardføre og smarte: De tar seg også bra ut, og dette lar deg bruke dem til hverdags så vel som i skog og mark. Med Trefoil eller 3-Stripes er du moteriktig hvor enn turen går.