alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

adizero adios

 
[9]

Med adizero adios vil du oppdage at hvert steg blir lettere, takket være Lightstrike og Pro-demping. En yttersåle av Continental™-gummi sørger for at grepet er fast, selv om underlaget er krevende.

Slå din personlige rekord med adizero adios

Med adizero adios fra adidas kan du sikre deg en forbedret løpetilværelse – både i prestasjon og stil. Disse ultralette skoene er designet for løpeturer i konkurransehastighet, både på profesjonelt nivå og for fritidsatleter. Med innebygget carbotex-karbonplate, vil fremgangen gå enda lettere enn vanlig, og med Continental ™-gummi i sålen, slipper du å tenke på underlaget. I lekkert design i kjent adidas-stil, komplett med 3-Stripes logoen, vil disse skoene garantert falle i smak.

Se startstreken forsvinne bak deg

Uansett hvor lange distanser du pleier å løpe, vil adizero adios ha en modell som passer for deg. Uansett hastighet, er det viktig at skoene holder følge med beina dine. Her vil du kunne få gode fordeler ved å velge en modell som tilbyr en kombinasjon av Lightstrike og Lightstrike pro, som gir deg enda bedre demping i sålen enn det du har vært borti før. Med Energry Rods, vil kilometerne gå så lett som en lek! Mesh i overdelen holder foten din temperert under de mest intense øktene, både i terskeløkter og intervaller. Adizeros kolleksjon består av tre forskjellige modeller og i flere forskjellige fargekombinasjoner, slik at du kan finne et par som passer for akkurat deg og din aktivitet.

Bærekraftighet og adizero

Samtlige av løpeskoene fra adizero adios er laget av Primegreen, som er en serie høytytende resirkulerte materialer. 50% av skoens overdel er laget av resirkulerte materialer, og ingen nyprodusert polyester blir brukt. For at løpeskoene skal kunne vare så lenge som mulig, er det viktig at du leser vaskeinstruksjonene nøye. Det kan være en idé å børste av overflødig skit fra skoene etter bruk, og å bruke et skohorn når de føres på, slik at du beskytter hælkappen.