alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Knotter

 
[8]

Få godt grep med knotter fra adidas

Det kan være vanskelig å vite hva slags knotter du trenger til skoene dine, uansett om du spiller fotball eller rugby. Vi har et bredt utvalg av forskjellige knotter fra adidas, og vi hjelper deg gjerne med å finne frem til akkurat den typen som du trenger for å lykkes på fotball- eller rugbybanen. Vi skiller hovedsakelig mellom fire typer underlag: gress, kunstgress, grus og innendørs.

Fotballknotter for gress og kunstgress

For dem som skal spille på naturgressbaner, kreves det relativt få, store og harde knotter som gir et godt grep og feste på myke gressbaner. Dersom du skal spille på våte gressbaner, vil få og lange knotter fungere best. Noen bruker også disse på kunstgressbaner, men dette kan føre til større slitasje på både sko og knotter. Feil bruk av knotter kan også forårsake belastningsskader i ankler, knær og rygg. Til kunstgressbaner bør du derfor bruke flere små og lave knotter som er strategisk plassert over hele yttersålen. Dermed unngår du å sitte fast eller henge igjen i kunstgresset.

Grus og innendørs

Knotter til bruk på grus ligner på mange måter på kunstgressknottene. Her bør du bruke flere små, lave og myke gummiknotter som har god demping i hælområdet og mellomsålen for å redusere slitasje på både kropp og sko. Denne typen knotter er ideelle for både grus og harde, slitte kunstgressbaner. Foregår treningene dine hovedsakelig innendørs, kreves en helt annen type sko. Disse skoene bør ha en flat gummisåle som sikrer et godt grep, gjerne med god demping i yttersålen.

Finn riktig knottkombinasjon

Uansett hvilken sport du driver med eller hvilket underlag du spiller på, er det viktig å velge riktig knottkombinasjon. Her finner du knotter fra adidas i ulike typer, størrelser og lengder. Vi anbefaler at du investerer i flere ulike modeller, dersom du ønsker å variere hva slags underlag du spiller på. Husk på å skaffe deg en knottenøkkel for enkel montering av knottene.