alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvite joggesko til dame

 
[94]
1 / 2
Sideav 2

Klassiske, feminine og tidløse hvite joggesko til dame

Hvite sko er noe som aldri går av moten, og vi får ikke nok av klassiske, feminine og tidløse hvite joggesko til dame fra adidas. Hos oss finner du en rekke forskjellige varianter i ulike passformer, størrelser og design, og vi er sikre på at du vil finne flere modeller som faller i smak. Løpeskoene våre er i tillegg svært komfortable å ha på, og den gode dempingen og pustende materialene gjør at du virkelig kan utfordre deg selv på løpeturen. I tillegg er de fine nok til å kunne brukes på fritiden så vel som til trening.

Hvordan bør du vedlikeholde hvite joggesko?

Mange tror det er umulig å få hvite sko hvite igjen når de først har blitt skitne. Det kan vi fortelle deg at det ikke er. Det finnes nemlig mange lure triks du kan gjøre for å rengjøre dine flotte, hvite joggesko. Først og fremst kan du selvsagt prøve å tørke av dem med en fuktig klut og litt mild såpe. Dersom dette ikke gjør susen kan du prøve sterkere produkter, slik som for eksempel multispray. Denne må du imidlertid bruke sparsomt, og bare akkurat der du ser flekker. Bruk vann for å fjerne såpen. Det finnes også en rekke spesialprodukter som er laget for sko, og det kan være verdt å legge til disse i handlekurven når du kjøper nye hvite sko. I tillegg til disse relativt kjente metodene, finnes det også noen ukjente tips og triks. Det ene er at du faktisk kan bruke tannpasta på en tannbørste for å fjerne smuss og skitt. Tannpastaen inneholder ingen sterke midler som kan skade skoene og er derfor ideell å bruke. Videre kan du bruke viskelær til å viske bort flekker, og du kan bruke neglelakk for å dekke til hakk, riper eller andre skader.