alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løping · Sneakers · Damer

 
[50]
Questar Sko SvartQuestar Sko Svart

Questar Sko

Løping

1 / 2
Sideav 2

Løpeglede i adidas løpesko til damer

Løping er kanskje den reneste treningsformen verden rundt. Enten du konkurrerer på banen, sikter på maraton eller jogger kilometer på kilometer i parken, så er løping noe du kan gjøre overalt. Løpeskoene er det aller viktigste for å utøve denne idretten, og det å velge de aller beste adidas løpesko til damer til føttene dine, er det viktigste valget du tar. Velg sko i ventilerende materialer som Primeknit og SUMMER.RDY, og pass på at sålen passer til din løpestil. Forskjellige løpeformer, enten det er på en bane, langs veien eller på en sti, krever noe fra de løpesko til damer som du bruker. Det gjør også den naturlige formen på foten din. Uansett hvordan du løper, uansett hvilken fart eller stil, så har adidas de riktige løpeskoene til deg.

Velg de beste løpeskoene

Når du velger løpesko, bør du velge løpesko som gir deg komfort, beskyttelse og støtte der du aller mest trenger det. Flere av oss liker en blanding av løping på forskjellige typer underlag som ulendt terreng, bane eller asfalt. Da er det viktig at føttene dine har den beskyttelsen de får gjennom det å velge de riktige løpeskoene til deg. Se etter de lette sålene med demping og støtte i soner under føttene og med yttersåler med et solid grep på underlaget. Med Boost i mellomsålen får du mer energi tilbake i hvert steg. På varme dager er det en fordel med pustende mesh i overflaten, slik at føttene dine holder seg tørre når du løper kilometer eller kilometer.

Erfaring teller

Erfaring spiller en veldig viktig rolle når de rette løpeskoene skal velges. Velg alltid idrettsko med et høyt nivå av støtte som føttene dine er komfortable med når du planlegger å jogge mye og ofte. adidas har i tillegg sko som er designet spesielt til nybegynnere. Se etter det valget som passer din løpestil, din erfaring og ditt terreng aller best. Der er alltid en adidas løpesko som er den rette for deg.