alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løping · Sneakers · Menn

 
[30]
Questar Sko SvartQuestar Sko Svart

Questar Sko

Løping

Y-3 Takumi Sen 10 SvartY-3 Takumi Sen 10 Svart

Y-3 Takumi Sen 10

Y-3

Komfotable løpesko til herre 

Våre løpesko med og uten 3-Stripes skriker av hurtige og komfortable steg, og det vil løpestilen din gjøre også med et par behagelige adidas løpesko. Vi har et flott utvalg av adidas løpesko til herre i forskjellige farger og mønstre, med forskjellige materialer og teknologi. Enten du løper mest på mølla, ute i skogen, på asfalt, eller trener for å bli med i et maraton, har vi løpeskoen du trenger. Forskjellige underlag, løpetreninger og nivå på løperen krever forskjellige typer sko. Løpestilen din og formen på foten din har også noe å si for hvilken sko som er best for deg. Uansett har vi skoene for deg, hvor enn du måtte ønsker å løpe, uansett nivå, løpestil og form på foten du måtte ha. I vårt utvalg av løpesko til herre finner du lette, komfortable sko med Boost™-såler som omfavner foten og sørger for lettvektige og komfortable steg. Du finner også sko med mesh, som sørger for ventilasjon der du trenger det mest. 

De beste joggeskoene til dine aktiviteter 

De beste løpeskoene for deg trenger ikke nødvendigvis å være samme sko som naboen eller treningspartneren din har. Du har kanskje en bredere fot og liker kanskje bedre å løpe i variert terreng. Vi har heldigvis et stort utvalg adidas løpesko til herre som du kan undersøke for å finne den perfekte skoen til deg. I vårt utvalg finner du sko med bred, tettsittende og normal passform med lisselukking, slik at du enkelt kan tilpasse skoen til din fot. Under løpeturer vil man gjerne ha jevne og komfortable steg, derfor utstyres flere av våre joggesko med demping i hæl og med responsiv demping i forfoten. Den responsive dempingen vil redusere tapt energi, slik at du kan nyte kraft og hurtighet i ethvert steg. Dersom du elsker å løpe i terrenget, anbefaler vi en løpesko med GORE-TEX®-fôr, slik at føttene får puste og holdes tørre gjennom hele turen. Løpeskoene våre er ofte utstyrt med en yttersåle i gummi for et godt grep, og flere av våre løpesko til terreng tar i bruk Continental™-gummi som gir ekstra godt grep på våte underlag.