alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Utebukser

 
[143]
1 / 3
Sideav 3

Slitesterke utebukser til aktive friluftsmennesker

Vi har så mye vill og vakker natur i landet vårt at det slett ikke er noe rart at vi helst vil komme oss ut på tur så ofte så mulig. Siden vi også har ganske mye hardt vær her i landet vårt, så trenger vi utebukser og andre friluftsklær som tåler røff bruk. Våre outdoor bukser er laget med eksepsjonelt gode egenskaper som sørger for at du får en behagelig og komfortabel tur, for eksempel vannavstøtende finish og formede klær. Buksene lages av et lett og elastisk materiale som lar deg bevege deg mykt gjennom variert terreng. Snorjustering i kantene og et elastisk liv er gjennomtenkte detaljer som bidrar til at du får en god passform. Mange av modellene har dessuten lommer med glidelås, slik at du kan ta med deg mobil og nøkler – uten å være redd for å miste dem i fjellet eller i skogen!

Kom deg ut i vakker natur med en god utebukse

Utebukser og friluftsbukser har generelt sett en god slitestyrke. Vi anbefaler at du tenker over ditt behov før du kjøper. Du finner for eksempel fritidsbukser her hos oss som kan brukes både i by og fjell. Dette er allsidige modeller for deg som liker å variere. Vi har også bukser som er spesielt utviklet for røffe fjellturer. Disse kjennetegnes av soft shell-materiale, fireveis stretch, forsterkninger i materialet for å beskytte mot slitasje og andre gode egenskaper. Disse buksene puster godt og transporterer fukt effektivt bort fra huden din, slik at mest mulig komfort bevares når du bryner krefter mot bratte fjellskrenter. Enkelte modeller har i tillegg UV-beskyttelse, noe som passer bra på dager med sterk sol. Se gjerne etter varianter som produseres av resirkulert polyester, dersom du ønsker å ta vare på den vakre naturen som du elsker å ferdes i.  

Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no