alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Utebukser til dame

 
[42]

Anvendelige og stilige utebukser til dame

Utebukser til dame er en essensiell del av turgarderoben vår, og vi har varianter til forskjellige aktiviteter som klatring, turgåing og vinteridretter. Fellesnevneren for disse buksene er at de er laget av slitesterkt og holdbart materiale, og det gjør at plaggene tåler mye. Uansett om du skal på tur med hunden eller på en heftig klatretur, så har vi en bukse som passer for den aktiviteten som du ønsker å drive med. Gode utebukser til dame og andre ytterplagg bidrar til at du unngår å bli våt, kald eller svett. I tillegg har de andre smarte og praktiske funksjoner som praktiske lommer og tekniske egenskaper som kommer til god nytte på turen.

Turbukser til dame er en essensiell

Turbukser til dame fra adidas passer til både små og store turer, og her finner du alt fra tynnere vann- og vindtette modeller til lettere turbukser som er stretchy og hurtigtørkende. Du kan gå tur i stil med disse buksene på deg. Enkelte modeller kombinerer gode egenskaper som høy slitestyrke og solbeskyttelse, og mange fås i et revnesikkert materiale. Passformen kan som regel justeres med snorer i livet og kantene. Kos deg ute i naturen, og bruk klær som er perfekte for både raske utflukter og turer som varer over flere dager.

Klatrebukser til dame

Det er lite som slår følelsen av å overvinne bratte og komplekse klatrevegger eller fjellvegger, men for å få til dette må du ha det rette utstyret. Disse buksene gir deg den fleksibiliteten som du trenger for å kunne bevege deg enkelt oppover veggen, og de praktiske lommene lar deg ta med deg viktige småting.

Vinterbukser til dame

Andre typer utebukser til dame er vinterbukser som gjør at du kan boltre deg utendørs i kjølig vær, uten at temperaturen blir ubehagelig. Mange av disse modellene er både vindtette og vanntette med et lett og pustende softshell-materiale, og de har god stretch for komplett bevegelsesfrihet. Du holder deg god og varm under hele turen, takket være et børstet materiale på innsiden.