alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klatresko

 
[13]

Få en bedre klatretur med gode klatresko

Klatring er en morsom, utfordrende og populær sport. Uansett om du foretrekker å klatre inne eller ute, er det viktig at du har det rette utstyret. Noe av det første som du bør gå til anskaffelse av er et par klatresko av høy kvalitet. adidas har et bredt utvalg av ulike sko som lages for fotarbeid med høy presisjon. Sørg for å velge en sko med tilstrekkelig friksjon på hælen slik at du alltid har godt grep, samt såler som gir fleksibilitet og støtte.

Hvordan skal du velge riktige klatresko?

For å få en best mulig klatreopplevelse er det viktig at du velger riktige klatresko. Dette trenger ikke å være en vanskelig oppgave, og her er noen tips til hvordan du velger riktig passform. Først og fremst bør du prøve skoene på deg om ettermiddagen, da føttene ofte hovner opp i løpet av dagen. Det fører til at sko som sitter som støpt om morgenen, muligens kan bli for små utover dagen. Deretter anbefaler vi å bruke skoene sokkeløse, slik at du virkelig får en følelse av hvordan skodesignet fungerer mot huden din for å redusere utslett og slitasje. Husk at klatreskoene skal sitte godt, men de skal ikke være ubehagelig stramme. Klatresko finnes i en rekke ulike design, former og størrelser, og hos adidas har vi sko til alle klatrere – både nybegynnere og profesjonelle.

Ta godt vare på skoene dine

Vi anbefaler å ha et par klatresko til inneklatring og et annet til uteklatring, da de ulike klatretypene som oftest krever forskjellige ting fra skoene. Når du har gått til anskaffelse av et par gode klatresko, bør du også gjøre alt du kan for at skoene holder lenge. Derfor bør du ta godt vare på dem ved å rengjøre dem for smuss og skitt etter bruk, samt å regelmessig impregnere skoene for å forlenge levetiden.