alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Snowboardklær

 
[25]
Når snøen først legger seg, er det ingen tid å miste for ekte boardere, og med snowboardklær fra adidas, har du det som trengs for å holde stilen og komforten på topp i bakken – både på vei opp og ned – og etterpå, for den saks skyld. Snowboardklærne i disse kolleksjonene er både til ham og henne, og til de yngre medlemmene av familien – alle som liker seg best med brettet festet til føttene. Her finner du alt fra isolerende bukser med seler, til hettegensere og tekniske jakker. Snowboardklærne fra adidas har med seg de kjente symbolene, stilen og brandingen du forventer. Sett fart gjennom pudder og over hoppene, trikse deg vei helt til afterski – disse snowboardklærne er plagg som er med deg fra morgen til kveld.

Topp mote, topp komfort: Snowboardklær fra adidas

Lukk øynene og se det for deg: Du suser nedover bakken på snowboardet ditt. Det er herlig pudderføre, solen skinner og du har dagen foran deg i bakken. Høres ut som en drøm, ikke sant? For at virkeligheten skal bli like bra som drømmen, er det viktig at du har gode snowboardklær som er like funksjonelle som de er kule. Vi snakker pustende materialer som varmer, topp bevegelsesfrihet og ikoniske detaljer som Trefoil-emblem og 3-Stripes. Det er ingen tvil om at adidas har mestret kunsten med å utvikle snowboardklær. Vi har jakker, undertøy, hansker, luer og bukser som er designet for å holde seg på plass mens du suser av sted i full fart. Snowboard-buksene har for eksempel et vanntett skall som er forsterket for å unngå slitasje. Enkelte modeller fås med gamasjer som holder snøen vekke fra huden. Dette er bukser som du kan bruke hele dagen lang.

Vi har snowboard klær fra topp til tå

VI har ikke bare snowboardjakker og slitesterke bukser, men vi har også klær til snowboard som du kan bruke innerst mot huden. Damer kan for eksempel vurdere å bruke en myk sports-BH som er utviklet for middels intens trening. Du bør også ha ull innerst mot huden. Ull puster nemlig godt, samtidig som det varmer. Du bør også vurdere å kjøpe en treningsoverdel som du kan bruke under snowboardjakken din. Overdelene er utviklet for å takle skiftende temperaturer, ettersom de transporterer fukt, puster og varmer på én og samme tid.

Hvordan ta godt vare på klær til snowboard

Vaskeinstruksjonene kan variere, og vi anbefaler alltid å lese spesifikasjonene for hvert enkelt plagg. Du kan nyte dine nye snowboard klær i mange sesonger ved å ta godt vare på dem. Generelt sett må ytterjakker vaskes skånsomt og tørketromles på lav varme.