alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

T-skjorter til tennis

 
[67]
1 / 2
Sideav 2

Tidløse og stilige t-skjorter til tennis

Vi elsker t-skjorter. Dette anvendelige basisplagget kan brukes til absolutt alt fra trening til fest. Hos adidas får du et bredt utvalg av ulike varianter, inkludert t-skjorter til tennis og andre aktiviteter. Til trening er det viktig å ha tekniske t-skjorter i fukttransporterende og hurtigtørkende materialer som gjør treningsøkten komfortabel. Husk at dette absolutt ikke trenger å gå på bekostning av stil – t-skjorter fra adidas fås med råstilige design og i en rekke ulike former, farger, print og mønster. Velg en løs modell dersom du ønsker en lett og ledig t-skjorte, eller en ettersittende variant hvis du foretrekker det. T-skjorter til tennis kan kombineres med treningsbukser, treningstights eller skjørt, alt etter hva slags tennisantrekk du foretrekker. Miks og match t-skjortene med forskjellig tilbehør, og sørg for at hele familien har t-skjorter til tennis fra adidas – vi har nemlig kolleksjoner til damer, menn og barn.

Tekniske t-skjorter som gjør deg til en proff på tennisbanen

Hos adidas finner du et bredt utvalg av t-skjorter til tennis, og vi er sikre på at du finner flere som faller i smak. Her finner du t-skjorter i normal, slim eller løs passform, med eller uten ermer og med forskjellige egenskaper. De aller fleste modellene er svettetransporterende, noe som er et must for ethvert treningsplagg. Plagget bør i tillegg være pustende og sørge for at du holder deg kjølig på banen når motstanderen skrur opp tempoet. Praktiske kiler under armene gir deg plass til å bevege deg fritt, og mesh-paneler på ryggen sørger for ekstra komfort. Mange av våre t-skjorter til tennis er laget med resirkulert polyester for å spare ressurser og redusere utslipp. Med våre t-skjorter vil du dermed føle deg både komfortabel og stilig på tennisbanen, uansett om du velger en modell i en basisfarge eller en iøynefallende kontrastfarge for å skille deg ut.