alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Triatlon-klær

 
[4]

Alt du trenger til triatlon-klær

Multisporten triatlon består som kjent av øvelsene svømming, sykling og løping, og vi har samlet de viktigste plaggene du trenger til både trening og konkurranser på ett sted. De mest populære distansene i triatlon er sprintdistanse, olympisk distanse, halv Ironman og full Ironman, men distansene kan også variere fra konkurranse til konkurranse. Mange tenker at triatlon er altfor utfordrende og forbinder det gjerne med de ultratøffe Ironman-konkurransene, men med det store utvalget av distanser er det faktisk en svært allsidig sport som passer for de fleste. Alt du trenger for å lykkes med triatlon er god treningsvilje, en pålitelig sykkel, gode løpesko og en garderobe med tekniske triatlon-klær som sørger for at du kan yte ditt beste fra vann til land.

Tekniske triatlon-klær for topp prestasjon

Du er avhengig av bekledning som kan hjelpe deg med å nå målene dine, uansett hvilke distanser du sikter deg mot. Svømmeklærne er selvfølgelig klorresistente for å kunne tåle mange timer i bassenget, og de har en komfortabel passform som sikrer god bevegelsesfrihet. Badedraktene og badeshortsene fra adidas er laget av myke og lette materialer med høy ytelse. For sykkeletappene trenger du en ultralett sykkeltrøye med god pusteevne og fuktkontroll, og for å gjøre antrekket komplett anbefales det å kombinere trøyen med en shorts med seler og setepute. De pustende sykkelshortsene fra adidas sørger for komfort som varer gjennom hele etappen og god muskelstøtte, og de passer dessuten også utmerket til den avgjørende løpeetappen som avslutter triatlon-eventyret. I utvalget av løpeklær finner du i tillegg tekniske shortser, tightser, topper, T-skjorter og sports-BHer som gir utmerket støtte når du spurter mot målstreken. Alle plaggene har atletisk passform og er laget av førsteklasses materialer som er myke mot huden, har god pusteevne og transporterer fuktighet vekk fra kroppen. Enten du er erfaren triatlon-utøver eller vurderer å prøve ut denne varierte og spennende idretten for første gang, har adidas det du trenger for å møte forberedt på startstreken. Lykke til!