alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Turbukser til dame

 
[24]

Praktiske turbukser til dame av høy kvalitet

Hos adidas finner du et bredt utvalg av turbukser til dame, enten du skal jobbe i hagen eller du skal på overnattingstur i marka. Disse buksene er laget av holdbare og slitesterke materialer som er egnet for en rekke ulike fritids-og friluftsaktiviteter, for eksempel fjellturer, skogsturer, lange turer med hunden, seiling og mye mer. Vi har turbukser til dame med forskjellige funksjoner og tekniske egenskaper, og vi er helt sikre på at du finner en variant som passer til ditt bruk og din stil. Disse buksene er dessuten råstilige, og de kan derfor helt fint brukes til hverdags.

Fritidsbukser som gjør turen til en fryd

Det er som om verden blir satt på pause når du drar ut i naturen. Bekymringer og tanker du har hatt blir kanskje mindre viktige, og du har endelig mulighet til å reflektere og få tid for deg selv. For å virkelig få mye ut av turen din, er det viktig at du har det rette utstyret. Velger du gode turbukser til dame fra adidas, så få du en god bukse med komfortabel passform. De passer for turer som varer i flere dager, så vel som mindre utflukter. Buksene har masse stretch, noe som gir dem fleksibilitet og god bevegelsesfrihet. Hurtigtørkende mesh-materiale gjør at du holder deg tørr. Dersom du vet at du skal ut i all slags vær, bør du i tillegg velge en modell som beskytter mot regn og snø med en vannavstøtende finish. Du får dessuten full kontroll over luftflyten med bukser som har innebygde ventilasjonsåpninger.

Velg riktig størrelse

Når du skal velge deg en turbukse, bør du tenke over når og hvordan du skal bruke buksen din. Dersom du skal bruke den om vinteren og i kaldt vær, bør du sørge for å ha plass til ull og andre plagg under. I tillegg bør du sørge for at den ikke er for trang – du ønsker jo god bevegelighet, samtidig som den sitter godt på kroppen.