alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turjakker til dame

 
[102]
1 / 3
Sideav 3

Anvendelige turjakker til dame av høy kvalitet

Hos adidas har vi et bredt og omfattende utvalg av turjakker til dame av høy kvalitet. Vi har virkelig noe for enhver turgåer, uansett om du foretrekker rolige søndagsturer i sola eller heftige fjellturer i all slags vær. Velg for eksempel jakker med RAIN.RDY-funksjoner for å være forberedt på regn og skiftende vær, mens WIND.RDY skjermer deg for sur vind og holder deg lun under hele turen. Vi har for eksempel lette fleecejakker som gir enestående isolering, og de er perfekte som mellomlag på kalde dager. På de aller kaldeste dagene kan du gjerne bruke en god dunjakke over som gir god beskyttelse mot kaldt vær. Den er samtidig enkel og lett å pakke ned dersom temperaturen øker. Uansett hva slags teknologi og funksjoner du ser etter i din nye turjakke, kan du være sikker på at du finner det hos adidas. Velg og vrak blant en rekke størrelser, farger og passformer for å finne den perfekte jakken for deg. Kanskje bør du også vurdere å ha et utvalg av ulike modeller for hånden, slik at du har en turjakke til alle sesonger og anledninger?

Slik tar du vare på turjakken din

Det som er så fint med ytterplagg er at de er relativt enkle å rengjøre, uten at de trenger en tur i vaskemaskinen. Som oftest holder det nemlig å tørke av eventuelle flekker, smuss og skitt med en fuktig klut og mild såpe for at jakken igjen skal bli skinnende ren. Hvis den mot formodning trenger en grundigere vask, er det viktig at du følger vaskeinstruksjonene inne i jakken før du legger den i vaskemaskinen. Noen jakker trenger håndvask, mens andre kan kjøres på skånsomme programmer. Uansett bør du alltid huske på å bruke skånsomt vaskemiddel og unngå skyllemiddel for best mulig resultat.