alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Turshorts til dame

 
[3]

Stilige og funksjonelle turshorts til dame

Det er lite som slår den vakre, norske naturen i landet vårt, og det er ingen hemmelighet at turgåing er i DNA-et vårt. Det er viktig at du har riktig klær og utstyr på plass når du skal ut på tur, slik at du får en best mulig turopplevelse. Om sommeren er gode turshorts til dame for eksempel et must med praktiske egenskaper som gir god bevegelsesfrihet og fukttransportering. Uansett hva slags aktivitet du driver med, så har vi en variant som passer perfekt til deg.

Bredt utvalg av praktiske og sporty turshorts til dame

Hos adidas har vi et bredt utvalg av turshorts til dame i ulike varianter, farger og størrelser, og vi er sikre på at du finner det du er på jakt etter i kolleksjonen vår. Ser du etter en shorts for store sykkelopplevelser? Velg en Terrex Trailcross-shorts som lar deg legge hverdagen bak deg. Du får full bevegelsesfrihet når du sykler i terrenget og alle andre steder du måtte ønske å utforske fra sykkelsetet. Enten det er en kjent rute eller ny løype, kan du tråkke i full komfort. Foretrekker du shorts for utforskning i fjellet? Velg en variant med fukttransporterende konstruksjon som lar deg gå, løpe eller klatre i bratte stier uten problemer. Du får akkurat nok stretch til å få den bevegelsesfriheten du trenger, mens praktiske sidelommer varmer kalde fingre. Ønsker du en shorts som passer til klatring? Velg en tettsittende modell som lar deg bevege deg selvsikkert med en naturlig følelse i hvert grep.

Slik vasker du turshorts

Klær fra adidas er produsert av kvalitetsmaterialer, og du kan være trygg på at du har plaggene i mange år. Imidlertid bør du passe på å vaske klærne riktig for å forlenge levetiden. Følg vaskeinstruksjonene og bruk skånsomt vaskemiddel for å oppnå best resultater, og unngå bruk av tøymykner og tørketrommel.