alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

X-fotballsko

 
[75]
1 / 2
Sideav 2

Enestående ytelse på fotballbanen med adidas X-fotballsko

Fotballsko kommer i ulike spennende farger og fasonger. Du kan velge et part par uten lisser som blir sko du kun tråkker rett ned i, eller gå for det nye: vakuumpassform med lisser. Noe som er sikkert er at det er et bredt utvalg når det kommer til adidas X-fotballsko. Dette er fotballsko som tar spillingen til nye høyder enten det er på gress, kunstgress, grus eller innendørs. Materialene som brukes er både Fluroskin, tekstil, karbonfiber og mer. For mange er det viktig med sko som maksimerer hastigheten på banen. Modellene med hevet forfot i sprinterstil med pigger og fjærlignende karboninnlegg sørger for fremdriften. Fluroskin bidrar med en letthets-følelse. Et alternativ for kunstgressbanen er ultralette sko med skreddersydd rammestøtte. Med den lette fjæringen i tåen beholdes sprinterstillingen på kunstgresset.

Fri og pustende opplevelse med X-fotballsko

Den lette overdelen med mesh anbefales for en friere og pustende opplevelse på banen. X-fotballsko har ofte yttersåler av gummi som er tilpasset underlaget du skal spille på. Selv med en lisseløs konstruksjon, så holdes foten på plass slik at du treffer blink med ballen. Fotballsko med spesialdesignet mellomsåle gir jevnere steg. Skal du spille innendørs, så fortjener du like god kvalitet. Du får de samme fordelene av den kjente letthetsfølelsen og hurtigheten. Mellomsålen sørger for god demping under hvert steg på disse harde banene som er innendørs. Gummien i yttersålen er designet for å gi utmerket grep og responsive bevegelser. I tillegg er det redusert hælhøyde. Dersom du er klar for avspark kan du gå for fotballsko med hevet forfot som sørger for raske fraspark. Yttersåler av karbonfiber er laget for bevegelse med effektiv kraftoverføring. Uansett hvilke av skoene du velger så vil du kjenne den minimalistiske følelsen med tynnere overdel, den responsive touchen og lynraske hastigheten.