alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering
adidas

Face Cover M/L, pakke med 3

White / White / White
kr189
6 tilgjengelige farger
"Dimensjon (M/L): 17 cm x 15.3 cm | Dimensjon (XS/S): 15.5 cm x 13.8 cm"
Når produktpakken er åpnet, kan dette produktet ikke returneres, byttes eller refunderes på grunn av helsebeskyttelsesgrunner. Dette produktet er ekskludert fra alle kampanjerabatter og tilbud.
Velg størrelse
AAA
Liten størrelseNormal i størrelsenStor i størrelsen
Bestill minst 1 størrelse større enn din vanlige størrelse.
Julen er på vei!
Ikke ferdig med gaveshoppingen? Ingen grunn til panikk! Bestill innen 17:00 16. desember for å sørge for at gavene er under treet i tide.