alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ryggsekker til herre

 
[131]
Med den rette ryggsekken til herre, har du plass til alt det dagen krever – fra trening til jobb eller skole, og hjem igjen. Hos adidas finner du ryggsekker til herre som lages med tanke på aktive livsstiler, og de som vil holde tingene organisert gjennom dagens strabaser. Med et enormt utvalg av modeller, versjoner, paletter og stiler, finnes det noe for enhver her hos oss, enten du er på vei til fotballtrening eller skal på helgetur med venner. Skolesekk eller jobb-PC – du finner ryggsekker til herre som har plass til det meste, og mulighet for å organisere til de fleste behov. Materialer av høy kvalitet, sammen med den kjente brandingen, gjør at assosiasjonene er i sportens verden. Hva med for eksempel en versjon som viser frem laget du heier på? Stilen velger du selv – vi har ryggsekkene til herre som lar deg realisere den.
TRX SPD HIKE BP SvartTRX SPD HIKE BP Svart

TRX SPD HIKE BP

TERREX

Ryggsekk SvartRyggsekk Svart

Ryggsekk

Originals

1 / 3
Sideav 3

Stilige og sporty ryggsekker til herre

Ryggsekker har vært i motebildet lenge, og det er noe vi bruker fra vi er små og skal på skolen for første gang. Det er et høyt elsket produkt blant oss nordmenn som er glade i å gå turer i marka. De lar deg ta med alt du trenger på turen, samtidig som de er lette å bære. Skal du for eksempel en tur på treningsstudio og må ha med deg både sko, skift og toalettsaker? Velg en enkel sekk som rommer akkurat dette. Eller skal du på fotballtrening og har behov for å ha med enda mer? Da kan du med fordel gå for en variant som rommer litt mer. Uansett hva du skal, så er det svært praktisk å ha en god ryggsekk for hånden. adidas produserer ryggsekker til herre som er utviklet for å takle flittig bruk med slitesterke materialer og spennende detaljer som virkelig blir lagt merke til.

Ryggsekker til menn i forskjellige størrelser og varianter

Hos adidas har vi et bredt utvalg av stilige ryggsekker til menn i ulike varianter og størrelser. Hvilken du bør velge, avhenger i stor grad av hva du skal bruke den til og hvor mye plass du trenger. Noen modeller passer perfekt til trening med plass til både sko, skift, drikkeflaske, håndkle og mer. Andre ryggsekker er utviklet for en travel hverdag der moderne funksjonalitet er i sentrum. Disse har gjerne plass til en laptop, egen mobillomme og sidelommer der du kan ha drikkeflasken lett tilgjengelig. Vatterte stropper som er enkle å justere sørger for suveren komfort. Velg en allsidig ryggsekk i et klassisk og rent design dersom du foretrekker en tidløs variant som passer til alt, eller gå for et iøynefallende design som virkelig kan løfte stilen din flere hakk. Vi anbefaler at du har flere sekker i garderoben, slik at du kan variere etter aktivitet og antrekk.