alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko · Menn · Svart

 
[624]
Ultra 4DFWD Sko SvartUltra 4DFWD Sko Svart

Ultra 4DFWD Sko

Løping

1 / 13

Du tråkker ikke feil med svarte sko til herre

Svarte sko er med på alt. Dag og natt, trening eller hvile, og hvem blir vel lei av joggesko? Sorte herresko har fargen som passer med alle de andre, og som du kan ta med både til kontoret og på fest, eller til trening og turer. Hos adidas finner du mengder med tekniske sko, sneakers og svarte joggesko til herre som har med seg både stilen og teknologien du trenge til en komfortabel reise gjennom hverdagen. Med teknologien har du komfort og passform, og med stilen har du kreasjoner som både er trendsettende og moteriktige, og som leverer det du er ute etter til dagens antrekk. Bruk svarte sko til herre sammen med treningstøyet, joggebuksene eller denim, eller sett dem sammen med chinos og en skjorte, eller til og med dressen.

Svarte sko til menn, for hverdag, trening og hvile

Pendling til jobb, jogging til treningssenteret eller banen, eller tribunene på kampdagen. Svarte sko passer til nesten hva som helst, og med adidas Originals kan du velge blant kreasjoner fra noen av verdens beste designere og moteskapere, trendsettere og kunstnere. Fra blant annet adidas Løping og Basketball har du teknologi laget for verdens beste utøvere, med energiretur og avansert demping sammen med støtten og beskyttelsen du trenger til både de lange og de korte øktene. Finn frem i kolleksjonene og velg dine favoritter du også. Med svarte sko til herre vet du at du alltid har et par å ta på deg når du skal ut av døren, uansett hva dagen bringer. Ta med deg den følelsen av å være klar gjennom alle timene du har tenkt å holde i gang, sammen med adidas og svarte sneakers. Høye og lave sko, joggesko eller terreng, gate eller skog. Det er bare du som vet hvor du skal, så komponer stilen din akkurat som du selv vil.