alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Høye sneakers · Menn

 
[95]
Crazy 98 Sko SvartCrazy 98 Sko Svart

Crazy 98 Sko

Originals

Pro Shell ADV HvitPro Shell ADV Hvit

Pro Shell ADV

Originals

Crazy 1 Sko HvitCrazy 1 Sko Hvit

Crazy 1 Sko

Originals

Y-3 Centennial Hi SvartY-3 Centennial Hi Svart

Y-3 Centennial Hi

Y-3

1 / 2
Sideav 2

Nye perspektiver med høye sneakers til herre

Sko kan si så mangt, og for noen av oss er de noe av det vi bruker mest tid på å velge når antrekket skal settes sammen. Enten du bare skal en tur på butikken, eller du skal trene, på jobb, skole eller ut med venner, har skoene mye å si. Med høye sneakers til herre finner du nye perspektiver på stilen og får enda flere valgmuligheter enn de lave du kanskje er vant med. Høye sneakers og joggesko har alltid hatt en plass hos adidas, og finner kanskje aller mest av opphavet sitt på basketbanen og i bokseringen. Det er ikke en stil man gjemmer bort, men som lages for å vises frem, samtidig som funksjonaliteten og designet jobber sammen for å beskytte føttene og anklene, og legge til rette for både et trendy uttrykk og dager fulle av aktivitet.

Klassiske høye sko til herre, med en moderne vinkling

Hos adidas liker vi klassikerne. De høye sneakersene som dukket opp på parketten for flere tiår siden, får nye oppdateringer. Løpesko med ekstra støtte til anklene, og det siste innen teknologi som sender deg fremover. Boksesko som tar hånd om fotfestet i ringen, og utenfor. Enten du faktisk er på de stedene eller ikke, spiller ingen rolle. Din stil er din stil, og vi legger til rette for at du kan velge selv. Høye joggesko til herre fra adidas kommer med alle de moderne innovasjonene du forventer, og designes for å bære stilen din sammen med Boost-såler eller Cloudfoam, koppsåler av gummi eller vulkanisert, klassisk uttrykk. Du finner overdeler i alt fra skinn til høyteknologisk mesh og resirkulert polyester, og detaljene er det som vanlig rett og slett for mange til å liste opp. 3-Stripes og Trefoilen er med, og blant de høye skoene for menn finner du selvsagt også bidrag fra noen av de beste designerne i verden. Finn en ny stil-statement, eller en klassisk favoritt blant kolleksjonene med høye adidas-sko for herre.