alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR
Ekspresslevering

Høye sko

 
[92]
1 / 2
Sideav 2

Omfavn het gatemote med høye sko fra adidas

De er kule, de er dristige, de er gode å gå med – ja, vi snakker høye sko fra adidas som er skapt for lange dager asfaltjungelen og vågale eventyr i terrenget. Vi har chunky sneakers og høye joggesko for både kvinner og menn, og du kan velge mellom ensfargede varianter med kontrasterende 3-Stripes til fargerike modeller med motiv. Bruksformålet er like variert. Du finner hverdagslige sneakers som er designet for å heve antrekket ditt til nye høyder, deilige joggesko som gir god demping og avanserte tursko som tar deg sikkert opp glatte og bratte fjellskrenter. Du finner også høye sko i utvalget som er spesielt utviklet for spesifikke idretter som boksing og basketball. Felles for dem alle er at de gir god beskyttelse og støtte til ankelen din, takket være høyden. Det første du bør gjøre er derfor å finne ut hva du ønsker å bruke dem til, og deretter er det bare å kose seg med utvalget.

Høye sko med avanserte egenskaper

De spesifikke egenskapene til våre høye joggesko avhenger av bruksformålet, men du kan stole på at du får moderne sko med gode egenskaper. Mange av modellene fås blant annet med Boost-teknologi. Dette gir god demping og energiretur for hvert steg du tar. Terrengskoene er ofte vanntette og har gripesikre yttersåler som gir et stødig fotfeste. Våre solide turstøvler med Traxion-knotter er et godt eksempel på dette. Se gjerne etter varianter med OrthoLite®-innleggssåle for bedre komfort. Høye boksesko har for eksempel tynne mellomsåler for å gi deg god kontakt med underlaget, og det kan føre til bedre kontroll på fotarbeidet. Mange av disse modellene har en overdel i mesh som omslutter foten for å gi bedre støtte. Gode pustende egenskaper er også noe du kan regne med når du velger våre joggesko.