alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballbukser

 
[270]
Tren hardt, svett kraftig. Finn fotballbukser i klassisk stil som holder deg komfortabel og tørr på de mest krevende treningene. Let deg gjennom herlige tekstiler med elastiske midjer og en perfekt passform.
1 / 6
Sideav 6

Fotballbukser for en bedre ytelse

Det er ingen hemmelighet at den største fordelen til fotballbukser ligger nettopp i tekstilene som holder deg tørr gjennom hele treningen og leder svette vekk fra huden. Som idrettsutøver vet du hvor viktig dette er. Med sømmer som er så godt som skjult i tekstilene, unngår du unødvendige gnisninger mot huden, og med modeller som fremmer bevegeligheten, blir du fri til å skåre når du skal. Med sømmer som støtter bevegelsene dine, er du fri til å jakte på den ytelsen du visualiserer når du trener.

Bukser til fotball til alle anledninger

Smale, vide eller rette ben. Modellene våre har alle de forskjellige formene som foretrekkes av idrettsutøvere, og dersom du bare vil ha den sporty stilen. Sett sammen favoritten med en t-skjorte eller en komfortabel treningsjakke og spark fotball med gjengen. Med de klassiske stripene i kontrast i siden er du sikret den klassiske stilen som forteller om kvalitet. Med bukser til fotball får du også herlige tekstiler som hindrer at du blir overopphetet og som holder deg tørr hele treningen gjennom, og kan du velge og vrake mellom fotballbukser i klassisk stil eller i helt nye modeller. Det ikoniske designet er laget for at du skal kunne yte ditt aller beste på banen og nå din aller beste form. Atleter har sagt det før og de sier det gjerne igjen: Har du det rette utstyret er du på rett vei.

Sett sammen stiler og miks settene

Enten du velger deg en hel drakt eller du går for en enkel fotballbukse, kan du mikse og matche for et spenstig uttrykk. Her finner du størrelser fra den aller minste til den eldste, slik at dere kan kle dere likt om dere vil det.