alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Fotballbukser

 
[240]

Tren hardt, svett kraftig. Finn fotballbukser i klassisk stil som holder deg komfortabel og tørr på de mest krevende treningene. Let deg gjennom herlige tekstiler med elastiske midjer og en perfekt passform.

Entrada 22 Presentation Bukse
Entrada 22 Presentation Bukse
Tiro 21 Treningsbukse
Entrada 22 Treningsbukse
Manchester United Essentials Trefoil Bukse
Arsenal Travel Bukse
Argentina Tiro 23 Treningsbukse
Real Madrid Joggebukse
Real Madrid Condivo 22 Training Bukse
Manchester United Condivo 22 Treningsbukse
Argentina Tiro 23 Treningsbukse
Entrada 22 Joggebukse
Tiro 21 Woven Bukse
Mexico Game Day Travel Bukse
adidas Tiro x Thebe Magugu Treningsbukse
Sverige Tiro 23 Treningsbukse
Tiro 21 Sweat Bukse
Argentina Game Day Travel Bukse
Manchester United Lifestyler Bukse
Real Madrid Condivo 22 Training Bukse
Entrada 22 Treningsbukse
Manchester United Presentasjonsbukse
Arsenal DNA 3-Stripes Joggebukse
Entrada 22 Treningsbukse
Algeria Training Bukse
Manchester United Essentials Trefoil Fleece Joggebukse
Germany Tiro 23 Treningsbukse
Arsenal Condivo 22 Treningsbukse
Tiro Winterized Treningsbukse
Manchester United Condivo 22 Treningsbukse
Japan Game Day Travel Bukse
Manchester United Condivo 22 Presentation Bukse
Entrada 22 3/4 bukser
Entrada 22 Joggebukse
Juventus Essentials Trefoil Bukse
Condivo 21 Primeblue treningsbukse
Manchester United Presentasjonsbukse
Manchester United Essentials Trefoil Treningsbukse
Arsenal Condivo 22 Treningsbukse
Mexico Tiro 23 Training Bukse
Arsenal DNA Joggebukse
Japan 22 Special Pack Bukse
Arsenal Condivo 22 Treningsbukse
1 / 5
Sideav 5

Fotballbukser for en bedre ytelse

Det er ingen hemmelighet at den største fordelen til fotballbukser ligger nettopp i tekstilene som holder deg tørr gjennom hele treningen og leder svette vekk fra huden. Som idrettsutøver vet du hvor viktig dette er. Med sømmer som er så godt som skjult i tekstilene, unngår du unødvendige gnisninger mot huden, og med modeller som fremmer bevegeligheten, blir du fri til å skåre når du skal. Med sømmer som støtter bevegelsene dine, er du fri til å jakte på den ytelsen du visualiserer når du trener.

Bukser til fotball til alle anledninger

Smale, vide eller rette ben. Modellene våre har alle de forskjellige formene som foretrekkes av idrettsutøvere, og dersom du bare vil ha den sporty stilen. Sett sammen favoritten med en t-skjorte eller en komfortabel treningsjakke og spark fotball med gjengen. Med de klassiske stripene i kontrast i siden er du sikret den klassiske stilen som forteller om kvalitet. Med bukser til fotball får du også herlige tekstiler som hindrer at du blir overopphetet og som holder deg tørr hele treningen gjennom, og kan du velge og vrake mellom fotballbukser i klassisk stil eller i helt nye modeller. Det ikoniske designet er laget for at du skal kunne yte ditt aller beste på banen og nå din aller beste form. Atleter har sagt det før og de sier det gjerne igjen: Har du det rette utstyret er du på rett vei.

Sett sammen stiler og miks settene

Enten du velger deg en hel drakt eller du går for en enkel fotballbukse, kan du mikse og matche for et spenstig uttrykk. Her finner du størrelser fra den aller minste til den eldste, slik at dere kan kle dere likt om dere vil det.