alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotballjakker

 
[134]
1 / 3
Sideav 3

Topp komfort og høy ytelse: Fotballjakker fra adidas

Fotballjakker fra adidas er skapt for deg som vil holde deg i bevegelse på fotballbanen, samtidig som du holder deg tørr og komfortabel. Vi har både treningsjakker og vanntette fotballjakker, og vi anbefaler å ha ulike varianter for å kunne variere etter værforhold. Våre treningsjakker er laget av fukttransporterende materialer, og de har praktiske egenskaper som stretch-paneler i sidene og på albuene. Disse panelene sørger for god bevegelsesfrihet både på kamp og trening. Jakkene lukkes ved hjelp av glidelås, slik at du raskt kan ta av deg jakken når du blir varm og svett. De har også praktiske lommer som du kan oppbevare småting som nøkler og mobilen din i på vei til og fra trening – du slipper dermed å dra på en ryggsekk eller en bag, og du har alt du trenger innen rekkevidde. Treningsjakkene fås i mange ulike farger og med kule 3-Stripes nedover armen, perfekt for deg som elsker den klassiske adidas-stilen.

Vanntette fotballjakker til trening i regnvær

Norge er et værhardt land, og vi kan ikke la litt regn stoppe oss når vi skal forberede oss på kamp. Vanntette jakker til fotball er derfor et must til deg som trener ofte og hardt. Mange av våre fotballjakker med vannavvisende egenskaper har et mesh-fôr som gir god ventilering og luftgjennomstrømning. Jakkene har også en praktisk hette som du kan bruke mens du trener for å holde hodet tørt. Se gjerne etter en variant med adidas Badge of Sport på brystet for å tilføre antrekket et sporty og tøft preg. Andre praktiske detaljer er lommer med glidelås. Du kan løpe fort av sted, uten å bekymre deg for at innholdet skal falle ut. Du finner også jakker med elastiske mansjetter for økt komfort, samt stilige kontrastbånd ved skuldrene på jakken.