alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa fotballsko

 
[13]
Fotball er like mye en holdning som en sport, og med rosa fotballsko fra adidas får du både attitude og teknologiske løsninger som hjelper deg å ta spillet ditt til nye høyder.

Vær sjef med rosa fotballsko

Hva er vel bedre enn når både stil, design og kvalitet spiller på lag? Med rosa fotballsko fra adidas får du alt dette i en herlig kombinasjon, slik at du kan ta spillet ditt til neste nivå. Du finner sko tilpasset både faste og myke underlag, så du kan velge det paret som passer best for din bane, og med en Zone Skin-overdel får du en ribbet overflate av gummi med ulike soner for å optimalisere både dribling, kraft og kontroll. En sko med en krage av Primeknit er elastisk og gir deg god støtte gjennom krappe vendinger, i tillegg til ultralett komfort. Her kan du virkelig gi full gass og vise hvem som er sjef.

Lette fotballsko i rosa

Når det er hastighet og presisjon som gjelder, så vil du neppe ha en sko som er tung på foten. Med fotballsko i rosa fra adidas får du modeller med en meget lett egenvekt, slik at du kan fokusere på ballen og din neste finte. Går du for en lisseløs variant kan du nyte en fleksibel mesh-overdel som former seg etter foten og sitter godt. På den måten kan du holde komforten på topp, samtidig som du setter inn støtet. For eksplosiv framdrift kan du gå for en rosa fotballsko med et fjærlett innlegg i Carbitex-karbonfiber.

Gå for distansen

Det er alltid å foretrekke at et nytt innkjøp kan vare lengst mulig, og det gjelder selvfølgelig også dine nye fotballsko. Det er ikke så mye som skal til for å holde dem ved like, og du kan enkelt fukte en mikrofiberklut og rett og slett tørke av eventuell smuss og skitt fra forrige intense kamp.