alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Rosa fotballsko

 
[11]

Spark fotballen rett i mål med et par rosa adidas fotballsko

Ja, vi vet det. Ett par rosa adidas fotballsko lyser opp på fotballbanen og skiller deg ut fra mengden. Det gjør en god fotballspiller også. Så hvorfor ikke bare kombinere dem begge to? Rosa adidas fotballsko med eller uten knotter har alt du vil ha i en fotballsko og litt til. Her er det bare å ta på seg fotballskoene og finne teknikken.

Såler med godt grep

Når du tar på deg fotballsko fra adidas, er det nesten lett å glemme at du har på deg sko i det hele tatt, fordi de er så lette på foten. Det er først når du beveger deg at du vil kjenne hvordan fotballskoen jobber for at stegene og sparkene dine skal være komfortable og solide. Støtten du får med sålene og putene i selve skoen, gjør at du får konsentrere deg helt om selve fotballen. Med et godt grep om underlaget kan du suse avgårde. Særlig TPU-yttersålen til fast underlag vil la deg løpe raskt på naturlig og tørt gress. Til fotballøkter inne har vi en yttersåle i gummi som holder grepet om underlaget. Alle modellene har en mellomsåle i hel lengde som gir deg en sprett, slik at du får energien tilbake.

Tettsittende passform

En myk mesh-overdel som sitter tett inntil foten støtter opp om fotens bevegelser enten du løper hurtig eller du sparker fotballen, gir deg en god støtte gjennom hele kampen eller treningen. Flere av modellene har en tettsittende passform som ligner sokker og som er like behagelige på foten. Den slitesterke tekstilen ventilerer og puster, slik at du holder deg mest mulig tørr. Vi trenger ikke å si at et par rosa adidas fotballsko vil gi deg akkurat den støtten du trenger når du skal skinne på banen.