alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

GORE-TEX® joggesko

 
[8]

Solide og robuste GORE-TEX® joggesko fra adidas

Når det kommer til solide og robuste sko av høy kvalitet, finnes det ikke bedre materialer enn GORE-TEX® . Med GORE-TEX® joggesko fra adidas kan du gå og løpe i teknisk terreng, uansett sesong og vær. Dette er takket være de unike egenskapene. Men hva er egentlig dette vidunder-materialet? GORE-TEX® er et pustende, vanntett, syntetisk tekstil som hovedsakelig ble funnet opp til bruk i romfartsindustrien. Selv om den ble patentert i 1976, er hovedpantenten nå utløpt og det finnes en rekke produkter med lignende teknologi. Nå er GORE-TEX® en generisk betegnelse for vanntette og pustende sko og tekstiler, og det er spesielt et populært valg for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster.

Bredt utvalg av GORE-TEX® joggesko til herre og dame

Hos adidas finner du et bredt utvalg av GORE-TEX® joggesko til herre og dame i en rekke ulike varianter, størrelser og farger. Uansett hva du er ute etter, er vi sikre på at du finner dine nye favorittsko her. Dersom du ønsker et par tidløse, ensfargede GORE-TEX® joggesko, kan du for eksempel gå for en helsvart lett terrengløpesko som er bygget for alle terreng og forhold. Ønsker du iøynefallende sko med farger? Gå for en knallrød variant som virkelig imponerer, uansett hvor du er. Felles for skoene er at du ikke trenger å la vått, gjørmete eller ulendt terreng endre planene dine. Snør på deg skoene og still forberedt til å bevege deg i skog og mark, samtidig som du er sikker på at fuktighet holdes ute.

Slik rengjør du GORE-TEX® joggesko

Når du har gått til anskaffelse av GORE-TEX®  joggesko, er det viktig at du vet hvordan du tar vare på dem slik at de beholder de gode egenskapene sine i mange år fremover. Dersom skoene blir skitne, kan du gjerne tørke av dem med en fuktig klut. Husk derimot å ikke bruke for mye vann. Hvis du skyller dem eller legger dem i bløt, risikerer du at membranen blir skadet. Husk også for all del på å impregnere skoene før første bruk og gjerne hver 7.-14. dag.