alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Løpesko med pigger

 
[9]

Dominer på banen med de rette piggskoene for løping

Friidrett er nok noe av det som presenterer mest varierte utfordringer til de allsidige utøverne, og flest muligheter til spesialisering hvis det er én idrett du liker bedre enn andre – heller sprint enn høydehopp? Ikke noe problem. Uansett hva du velger, så er løpesko med pigger et helt essensielt valg når du tar steget ut til startblokkene. Hos adidas finner du et utvalg sko som designes med fullstendig fokus på ytelse til de med ekstreme krav. Syntetiske og robuste materialer holder tritt med krevende distanser, og piggene er laget for å ta tak i alle slags løpebaner med fotfeste som lar deg dra fra resten av feltet. Finn støtte i branding-detaljene, tettsittende passform og krager som holder hælen på plass.

Spesialiserte sko for spesialiserte utøvere

Løping er bra for kroppen og akkurat så utfordrende som du vil at det skal være. Klatre til verdenstoppen eller bare knus de personlige rekordene dine med disse piggskoene til løping fra adidas – de er like klare for de daglige treningsutfordringene som til de aller største øyeblikkene. Lav vekt og tynne, fjærende såler blir til en bakkenær følelse som sender deg fremover, og avansert teknologi og materialer gjør at du holder følge og holder fotfestet. Metallpiggene tar tak når de skal, og slipper uten å henge igjen når frasparket blir til nedslag, og de letteste materialene hjelper deg med å levere ytelse fra øverste hylle.

Lette sko, enkelt vedlikehold, mer treningsglede

Det skal ikke være vanskelig å komme seg ut på banen for å trene, eller stille i startblokkene når det virkelig gjelder. I løpeskoene med pigger fra adidas finner du det aller ypperste innen løpepiggsko, og når du er klar for å sette fart er dette skoene du vil ha på laget. Det gjelder selvsagt ikke bare én gang, men hver gang. Svette og fukt forsvinner gjennom ventilerende overdeler, og når de trenger en vask kan du skylle og tørke dem med mikrofiber, så er de med deg på neste distanse også.