alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Målvakt · Hansker

 
[14]

Supre keeperhansker til lagets målvakt

Det er lite som kan måle seg med følelsen av å redde inn seiere og forhindre uavgjorte stillinger og tap. Hver keeper vet at det kommer en hard motstander før eller siden, med harde baller som skytes i enhver vinkel. Keeperens oppgave er en heltemodig oppgave, man må slenge seg, bokse, motta og prøve å ha kontroll på sleipe baller som akkurat har sneia det våte gresset. Harde, sleipe baller kan gå hardt utover hender og fingre, og nettopp derfor er det viktig for en målvakt å ha gode keeperhansker. Vi har et bugnende utvalg av adidas målvakthansker som gir deg stødig grep om ballen, slik at du enklere kan forsvare området ditt. 

Keeperhansker med god passform og støtte

Hovedingrediensene i gode keeperhansker er god passform, støtte og beskyttelse. Keeperhanskene til adidas har flere egenskaper og materialer som støtter og er utstyrt med disse funksjonene. Blant annet har mange av våre keeperhansker noe som kalles et negativt snitt. Et slikt snitt gir hanskene en stram og god tettsittende passform, så du har større kontroll over dine redninger. Noen hansker kommer også med en avtagbar elastisk stropp som kan brukes for ekstra stabilitet og støtte rundt håndleddene, dersom dette ønskes. Vi har også et utvalg av målvakthansker med elastikk på håndleddet som bidrar til god passform og støtte. En mengde adidas keeperhansker er utstyrt med håndflater laget av URG-lateks eller Soft Grip-lateks. Begge disse materialene sørger for at du skal ha et godt grep om ballen, og at hendene beskyttes gjennom en god demping. Dersom du har opplevd skader i fingre tidligere, eller er utsatt for fingerskader, anbefaler vi å sjekke ut våre hansker med funksjonen Fingersave. Fingersave er en beskyttelse for fingrene, ofte i form av innlegg i hansken, som noen ganger kan tas ut. Husk å ta vare på hanskene dine så de holder seg vedlike over lengre tid. Flere av våre hansker vedlikeholdes best dersom du fukter skummet før bruk, kun vasker dem i kaldt vann og ikke behandler dem med bleking eller varme.