alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

EQT

 
[8]
Equipment Cushion 91 RH Sko SvartEquipment Cushion 91 RH Sko Svart

Equipment Cushion 91 RH Sko

Originals

EQT Gazelle Sko HvitEQT Gazelle Sko Hvit

EQT Gazelle Sko

Damer Originals

EQT Gazelle Sko OransjeEQT Gazelle Sko Oransje

EQT Gazelle Sko

Menn Originals

EQT Gazelle Sko BeigeEQT Gazelle Sko Beige

EQT Gazelle Sko

Menn Originals

EQT Gazelle Sko HvitEQT Gazelle Sko Hvit

EQT Gazelle Sko

Damer Originals

adidas EQT: Når mote møter funksjon

Equipment-serien til adidas ble lansert tilbake i 1991, og målet var å utvikle sko, klær og tilbehør i en enkel, avslappet stil, men med avanserte egenskaper og funksjoner. Kort og greit, dette var sko som kombinerte både mote og funksjon for aktive mennesker som elsket en sporty stil. Dagens adidas EQT har en ikonisk og retro 90-talls stil, samtidig som egenskapene er oppdatert til dagens standard. Du kan derfor føle deg trygg på at det eneste som minner om 90-tallet, er stilen, alt ellers er moderne og avansert. Løpesko med EVA er et godt eksempel på dette. EVA er en lett mellomsåle som gir god støtte til urbane moteløver som ønsker å tråkke rundt på asfalt i full komfort.

Hvordan style dagens moderne EQT sko

Det er enkelt å tilpasse skoen til din individuelle stil, selv om skoen har et iøynefallende og vågalt retro design. Kvinner kan bruke adidas EQT med en treningstights for å skjøre sportsstilen fullt ut, eller du kan skape en lekker look ved å bruke dem med skjørt, hettejakke og caps. På samme måte kan menn veksle mellom å bruke EQT sko med urbane treningsbukser med 3-Stripes ned langs siden, eller de kan skape et edgy uttrykk i hverdagsantrekket ved å kombinere joggeskoen med jeans og skinnjakke.

Kjør stilen fullt ut med en EQT genser

EQT er så mye mer enn bare superkule joggesko. Du kan også få gensere og andre klesplagg i samme kjente og kjære 90-talls stil. Disse genserne ser stilige ut på vei til og fra trening, og de kan også brukes i hverdagen sammen med jeans, skjørt og joggebukser. Velg et plagg i mykt collegestoff for god komfort. Tenk kreativt og eksperimenter med stilen din – disse plaggene kan nemlig styles både opp og ned, alt etter hva du skal!