alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på løpesko til dame

 
[68]
EQ21 Run Sko
SolarGlide 4 ST Sko
Solarboost 19 Sko
Ultraboost 21 Sko
Supernova Sko
ALPHATORSION C.RDY
Supernova Sko
Solarboost 4 Sko
Supernova+ Sko
Supernova Sko
Supernova Sko
Supernova+ Sko
SolarBoost 3 Sko
Pureboost 21 Sko
adidas 4DFWD Pulse Sko
EQ21 Run Sko
Terrex Agravic TR Trail Running Sko
Ultraboost 20 Sko
EQ21 Run Sko
Runfalcon Sko
Ultraboost 21 x Parley Sko
SolarGlide 4 GORE-TEX Sko
Adizero Boston 9 Sko
Ultraboost 20 Sko
Supernova+ Sko
Ultraboost 20 Sko
EQ19 Run Sko
Pureboost Go sko
Duramo SL 2.0 Sko
SolarGlide 4 ST Sko
Ultraboost 21 Sko
adidas 4DFWD Pulse Sko
Supernova+ Climacool Sko
Supernova Sko
Response Super 2.0 Sko
SL20.3 TME Sko
SL20.3 Sko
SL20.3 Sko
Terrex Agravic Ultra Trail Running Sko
SolarBoost 3 Sko
Supernova+ Climacool Sko
SolarGlide 4 ST Sko
SL20.3 Sko
1 / 2
Sideav 2

 Omfattende og kult salg på løpesko til dame

Hvis du ser frem til en ny sesong med løping og trening utendørs, kan det ofte være en fordel med sko som vil hjelpe deg på veien. Enten du driver med løping på bane eller trener mot et større mål slik som maraton, så er gode sko først steg for en god opplevelse. Hos vårt imponerende salg på løpesko til dame finner du en rekke av våre mest innovative, spennende og komfortable sko som er spesialtilpasset behovene til moderne løpere. Som et utgangspunkt, hva med en sko som er designet med sokkelignende passform for en riktig tight fit. Den sokkelignende passformen sørger for at føttene sitter ekstremt godt og komfortabelt, samtidig som at den smidige og dynamiske dempingen i Boost-mellomsålen sørger for god energiretur, noe som minsker belastningen på skjelettet og forhindrer skader. Den skreddersydde Fibre Placement-strukturen sørger for en forsterket sko som er slitesterk og vil holde passformen over lang tid. Den utstrakte bruken av Primeknit og tekstiler på oversiden garanter lufting og forhindrer vond lukt under løping. Videre er disse skoene også designet for en ekstremt lav vekt, noe som sikrer at du har mer energi til selve løpingen. Dette er en sko som er tilgjengelig i en mengde ulike farger og designs og gjennom vårt salg på løpesko til dame har du mulighet til å tilpasse skoen din personlige stil.

Spenstige kombinasjoner tilgjengelig på outlet på løpesko til dame

Fordelen med å handle løpesko fra adidas er at teknologien er skreddersydd for en bedre løpsopplevelse gjennom avansert teknologi slik som Primeknit, og bruken av komfortable mellomsåler slik som Boost-teknologien. Dette er bare noen av årsakene til at adidas kan by på markedets beste løpesko, vi har også en historisk sportslig arv som er til stede i alle løpeskoene vi tilbyr. Vi fokuserer på lav vekt og materialer som er slitesterke, slik som bruken av Fibre Placement. Dette betyr at du kan løpe i ujevnt terreng eller på grus med småstein uten å måtte frykte hull eller slitasje i skoen. Gjennom vårt outlet på løpesko til dame vil du kunne finne en modell som passer dine ønsker perfekt.