alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Ultra boost Menn

 
[36]

adidas Ultraboost til herre med materialer av resirkulert plastavfall

Med Ultraboost 21 til herre har adidas tatt steget videre for miljøet, i samarbeid med miljøorganisasjonen Parley for the Oceans, som jobber med å redusere plastforurensningen i havet. Den tøyelige, strikkede overdelen i adidas Primeknit-tekstil er konstruert av et høytytende materiale som er laget av resirkulert plast hentet fra kystområder. Ultraboost 21 til herre skiller seg dessuten også ut gjennom den eksepsjonelle dempingen og brede TPU-støtten i hælen, som sikrer unik energiretur i hvert steg.

Få fart på løpeturene dine med Ultraboost til herre

Dette er den perfekte skoen til å gi deg en ekstra boost på løpeturene dine. Den ekstra lette mellomsålen gir stabile nedslag og har en høy energiretur som hjelper deg på ferden. Samtidig gir den myke hælen i elastan behagelig demping og gjør at du lander godt og trygt uansett underlag. Innsydde forsterkningsområder og en sokkelignende passform gjør at Ultraboost til herre passer perfekt og sitter stramt over hele foten. Jo mer du løper, jo mer får du igjen!

Ypperlig valg for både lengde- og mengdetrening

adidas Ultraboost til herre gjør løpingen gøy og distansene lengre. Du merker energireturen i hver skritt, og den gripesikre yttersålen i Continental™-gummi faller stødig selv på glatte og våte underlag – ikke minst takket være en stabiliserende fibersøm over mellomsålen. Den er lett, myk og fleksibel og sitter tett rundt hele foten. Ultraboost til herre funker til rolige løpeturer, men viser seg fra sin beste side på langturer, gjerne i ujevnt terreng hvor den passer spesielt bra. Uansett hvilken trening som passer for deg, leverer adidas Ultraboost til herre på høyeste nivå.