alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: adidas X

 
[1]

Få fart med Black Friday-salg på adidas X

Du er god. Du er rask. Men nå kan du bli enda bedre og enda raskere med sko som du finner på Black Friday-salg på adidas X. Med en sko med lett konstruksjon og mellomsåle i EVA, overdel i mesh og lisseløs lukking er det ingenting som holder deg igjen, og du kan kle deg i hurtighet så du kan sette skrekken i motstanderne idet du løper forbi dem, tar med deg ballen i samme slengen og går for mål. En dempet mellomsåle holder deg komfortabel, mens en lett TPU-yttersåle er perfekt for faste underlag, så du kan opprettholde full kontroll. En Speedframe-yttersåle gir deg ren hastighet uten vekt som holder deg tilbake. Et lavt snitt gir deg bevegelsesfrihet til å briljere gjennom finter, pasninger og skudd, og kombinert med en formet hæl holder foten seg på plass, så du kan holde tankene helt og holdent på spillet.

Overrask med Black Friday-salg på adidas X

Du vet hva du er god for, men det vet ikke  motstanderne dine – ennå. Med et par adidas X som du finner på Black Friday-salg kan du velge farger og mønstre som signaliserer at du mener alvor, eller gå for et par som lar deg komme de andre spillerne i forkjøpet, og får dem til å måpe når du suser forbi dem, med ballen ved din side før du setter den i mål. De vet ikke hva som akkurat skjedde, men du vet at med adidas X på føttene, så er du utstyrt for nettopp dette. Med klassiske Trefoil og 3-Stripes tar du del i en lang fotball- og sportstradisjon, og du blir kledd i tradisjonsrik selvsikkerhet som lar deg ose av prestasjon og briljere på gressmatta – hver gang. Du blir kanskje ikke overrasket av hva du kan prestere med adidas X på føttene, men det blir motstanderne dine.