alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Basketball produkter

 
[29]

Black Friday's basketballprodukter som skal dunkes

Er du klar for å dunke på basketballbanen og kjempe om basketballen med triks og dunk? Her kan du bli med på feiringen av Black Friday på basketballprodukter til rabatter helt ned til halv pris. Oppdag nye høyder på basketballbanen og slå rekorden på banen. Enten du er ute etter basketballsko som gir deg nok energi til å dunke eller du ser etter klær du kan bevege deg fritt på trening i, eller du er ute etter en god basketball, så må du være rask for å finne noen kupp her i Black Friday-salget til adidas.

Definer grensene dine på nytt med avanserte idrettsprodukter

Med komfort, støtte, stabilitet og stil har basketballproduktene til adidas en spesiell plass på øverste hylle. Her kan du sikre deg den siste utviklingen og teknologien både i sko og klær. Med lett egenvekt bruker vi materialer som resirkulert polyester, bærekraftig bomull og solid gummi i yttersåler som beholder bakkekontakten når du trenger det. Alt fra pustende støtte i tekstiler som leder svetten vekk fra huden din til en energi i yttersålen og mellomsåle som gir deg det lille ekstra, gjør at du bare må gjøre et kupp på øverste hylle der du finner adidas basketballprodukter. Black Friday feires med brask og bram, og med høye hopp og harde dunk. Klærne sørger for at du kan yte ditt aller beste og imponere på basketballbanen, enten du bommer på ballen eller lykkes. Mens de komfortable skoene som holder bakkekontakten samtidig som du får en ekstra sprett i stegene og hoppene dine, så er det godt mulig at du vil bruke disse utenom banen også. Det var slik det begynte for flere av ikonene våre som har vært med oss i tiår etter tiår, generasjoner etter generasjoner. Alt sammen til reduserte Black Friday-priser på utvalgte basketballprodukter.