alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
adidas

Innendørsfotball

 
[58]
1 / 2
Sideav 2

Elegante og sporty sko til innendørsfotball

Vinter er ingen grunn til å ikke spille fotball, vi har et stort utvalg av spennende sko til innendørsfotball. Hvis du er interessert i å imponere på futsal-laget, har vi en rekke nye modeller som passer utmerket hvis du vil vise frem den siste finta du har jobbet på i skjul eller bare trenger nye sko med bedre grep og såle for økt komfort.

Hvorfor handle sko fra adidas?

Vi jobber hardt med å tilby sko som pusher grensene for hva som er mulig å få til på en futsal-bane. Det betyr fokus på utvikling av materialer og produkter som er lette, sterke og fleksible, slik som vår egenutviklede EVA-mellomsåle som sørger for økt demping og mindre belastning på foten ved harde økter. Videre er det også viktig at selve materialene er pustende og svette-absorberende slik at fuktigheten transporteres vekk og ikke skaper ubehag over tid. Videre har vi også materialer i mesh som sørger for ventilasjon og mindre fukt, gjerne i sammenheng med vårt revolusjerende sokkelignende design som sørger for gunstig passform.

Hva skal en se etter når en handler innendørs fotballsko?

Det viktigste å starte med er å finne sko som sitter godt og trygt over tid, de skal være komfortable og ikke skape friksjon mot huden, da dette bidrar til gnagsår. Videre er det også viktig å finne en modell som passer til ditt beregnede bruk. For noen kan det være ønskelig med en sko som har ekstra tynn såle for å spare vekt og gjøre løpingen enda hurtigere, andre ønsker en tykkere såle som gir økt demping og stabilitet for hele fotsålen. Det er ikke nødvendigvis et fasitsvar som er gjeldende her, det kommer an på flere forhold og personlige preferanser. Handler du sko hos oss til innendørsbruk, kan du uansett være trygg på at du får et produkt som er laget av ypperste kvalitet og bygget for å vare.