alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sykkel t-skjorter

 
[1]

Fullt tråkk med sykkel t-skjorter fra adidas

Kjenn girene klikke inn, merk vinden i fjeset mens du stuper ned fjellsiden, og gi full innsats i oppoverbakken i en tørr og tilpasset komfort som bare en skjorte tilpasset sykling fra adidas kan gi deg. For alpint eller terreng, gate eller fart – her finner du en sykkel t-skjorte som kombinerer det beste innen stil og det beste innen teknologi for å holde deg gående, lengre og raskere.

Tørt, tilpasset, atletisk

Med kompresjonspassform får du en lett støtte til overkroppen som hjelper dine muskler å holde deg stabil enda litt lengre i krevende runder med sykkelen. Dette er ikke bare basisplagg, vi i adidas vet det er så mye mer og bruker den beste teknologien og passformen for å skape et plagg som ikke bare er med. Det er en del av aktiviteten og din yteevne. Med nevnte støtte og pustende materialer som transporterer vekk fuktighet, er du tørr og behagelig hele sykkelrittet gjennom. Materialene er for øvrig resirkulerte, eller etisk sourcet – godt for både deg og miljøet. Hos oss finner du de rette løsningene. Slik som mesh i ryggen for å få den fulle luftgjennomstrømning, polygene som motvirker svettelukt, og UV-beskyttelse er blant det du finner i våre sykkel t-skjorter. For akkurat som syklisten selv, vet vi i adidas at de strengeste krav stilles av den rutinerte syklist som skal yte lenge i setet og støttes hele veien. Være seg for rekreasjon eller konkurranse, offroad eller gatelangs, er våre sykkel t-skjorter ment for bevegelsesfrihet, komfort og ytelse.

Sporty stil med sykkeltrøye

Se bra ut, vær bra og yt best. Med en sykkel t-skjorte fra adidas er du i treffpunktet av kvalitet, yteevne og stil. Føl deg like bra som du tar deg ut når du kler deg i en sykkelskjorte fra adidas. Velkjent kvalitet og stil for den sporty venter deg.