alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Superstar sko

 
[300]
kolleksjoner
Pris
kr314 - kr3 299
3143299
1 / 7
Sideav 7

Stilige og ikoniske Superstar-sko fra adidas

I adidas er vi glade i å hente frem tidligere favoritter, enten det er oppdaterte klassikere på skofronten eller Originals-plagg med retroinspirerte trykk. Et eksempel på dette er basketskoen Superstar. Den har en historie som strekker seg helt tilbake til 1969, da den gjorde sitt inntog på amerikanske basketballbaner. adidas Superstar er imidlertid i dag like vanlig å se på gatene som hverdagssko, takket være en klassisk utforming med 3-Stripes langs sidene og den ikoniske skalltåen som gir den en særdeles allsidig bruksverdi.

Finn din adidas Superstar!

De fleste kjenner igjen den originale adidas Superstar-skoen med sin tykke koppsåle i gummi og hvite skalltå. I dag finner du imidlertid en rekke fargekombinasjoner og stiler i den moderne utgaven av adidas Originals-klassikeren. Dermed har du mange muligheter til å velge akkurat din adidas Superstar. Du kan for eksempel gå for en klassisk variant av typen Foundation i nøytrale farger som hvitt og svart, eller du kan dra den helt ut med knallrosa Superstar-sko med rosa glitter. I tillegg til de klassiske modellene, finnes det flere andre varianter av adidas Superstar. Vi har blant annet Superstar Slip On med dramatisk design og slip-on-overdel i neopren og 3-Stripes over foten. Dette sikrer en fleksibel og tettsittende passform. Ønsker du høyere sko, kan du gå for Superstar Boots. Dette er en mellomhøy støvel med innleggssåle i fleece, 3-Stripes og teksturert nubuck. 

Ikke glem skopleie adidas

Når du har funnet ut hvilken adidas Superstar som passer for deg, må du huske å impregnere den før bruk. Dette gjør du for å holde smuss og skitt unna skoen. Dette er imidlertid en sko vi vet du kommer til å bruke mye, og det kan være vanskelig å holde dem rene hele tiden. Dersom skoene blir skitne, kan du tørke av dem med en fuktig klut – eventuelt med litt mild såpe. Impregner dem deretter regelmessig for best resultat.