alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svømming

 
[572]
Badekåpe SvartBadekåpe Svart

Badekåpe

Svømming

1 / 12
Sideav 12

Alt du trenger til svømming og bading

Vi har alle forskjellig motivasjon for å hoppe i vannet. Noen svømmer for å trene hele kroppen – andre for å konkurrere (og kanskje til og med vinne)! Og noen av oss liker rett og slett bare å bade og kose oss med lek i vannet. Uansett hva som er din greie, har adidas det du trenger. Utvalget av sko, klær og tilbehør til svømming og bading inneholder must-haves til barn og voksne – og noe til enhver smak. Vi snakker fotballinspirerte badeshortser, kule bikinier, fargerike detaljer og et stort utvalg. Uansett behov, finner du noe som passer fra adidas.

Glede fra stranda til bassenget

Vannaktiviteter er gøy i alle aldre, og svømming blir ekstra stas med adidas. Fra utvalget av badetøy finner du alt fra fargesprakende bikinier og badeshortser til stilrene badedrakter samt praktisk tilbehør. Kule badesandaler er gull å ha med i garderoben – og ikke minst til og fra bassenget eller stranden. De gjør dessuten ethvert antrekk avslappet på et blunk.

Kompromissløs svømming

Gjør som profesjonelle svømmere og finn badetøy og svømmeutstyr som bidrar til en følelse av mestring og kanskje til og med tilhørighet. Hopp i vannet kledd i adidas fra topp til tå – og ta svømmingen til et nytt nivå. Med adidas inngås ingen kompromisser på stil eller komfort. Ikoniske 3-Stripes preger designet og gir et strømlinjeformet, stilig uttrykk. Og et bredt utvalg av farger gjør det enkelt å mikse og matche deg frem til den perfekte stilen for deg – uansett nivå og anledning. Gå for eksempel for en gjennomført stil i en klassisk fargepalett i alle ledd – eller gi tilskuerne en ekstra grunn til å se på, med badedrakt i denim-materiale eller badetøy i knallfarger.