alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

AlphaSkin · Klær

 
[116]
1 / 3
Sideav 3

adidas Alphaskin-klær

Innovativt design har hele tiden vært et nøkkelord for adidas, og adidas Alphaskin-klær er intet unntak. Denne typen kompresjonstøy og baselag er utviklet for å få maks utbytte av hver enkeltes bevegelsesenergi og best mulig ytelse under trening. Ta en titt på utvalget av adidas Alphaskin-klær, og finn dine favoritter blant kolleksjonen av treningsklær med revolusjonerende teknologi.

Et kinetisk kompresjonslag for økt treningsutbytte

adidas Alphaskin-klær er utviklet med et kinetisk kompresjonslag som omslutter kroppen, fremmer dynamiske bevegelser og holder seg på plass under intens trening. Den tettsittende kompresjonspassformen fokuserer musklene for å generere maksimal akselerasjon og sikrer god støtte rundt musklene – og kombinert med annen teknologi som sikrer luftgjennomstrømning, isolering og ventilering holder du deg komfortabel under hele økten samt før og etter, når kroppen og musklene også har økt behov for støtte. Alphaskin-kolleksjonen inkluderer en rekke typer treningsklær til en rekke treningsformer – fra sports-BH-er og treningsoverdeler til tights og treningsbukser samt viktige baselag til utetrening – en essensiell del av atleters garderobe.

Treningseffektiv teknologi med adidas Alphaskin-klær

Den kroppsnære utformingen med adidas Alphaskin-klær kombineres med annen innovativ teknologi, som Climachill – som holder deg kjølig og tørr når været blir varmt, Climawarm – som er laget for kaldt vær med pustende og isolert materiale som trekker ut fuktighet, og Polygiene-stoff – som motvirker lukt og gir en frisk følelse under trening. Se også etter adidas Alphaskin-klær med sofistikerte mesh-innlegg, som sikrer målrettet luftgjennomstrømning der det trengs mest.