alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hjemmetrening

 
[260]

La deg inspirere til hjemmetrening med spreke tilskudd til garderoben og alt du trenger av utstyr – fra yogamatter og skumrull til ankelstøtte og hoppetau.

1 / 6
Sideav 6

Hold deg aktiv med hjemmetrening

Er du av typen som lager ukentlig egentreningsprogram til deg selv – og gjerne også til venner, familie, kolleger og bekjente? Eller befinner du deg kanskje i helt motsatt ende: I oppstartsfasen av alt som gjelder trening og pulsøkning? Uansett hvor i løypa du ligger, er det ingen tvil om at hjemmetrening har sine fordeler. Med en matte i stua, gode sko og komfortabelt treningstøy er det utrolig hvor mye du kan få gjort med egen kroppsvekt, fylte melkekartonger eller manualer – fra yoga og pilates til heftige HIIT-øvelser.

Hjemmekontor = hjemmetrening!

En soleklar fordel med det å jobbe hjemmefra, er friheten du har til å fylle pustehullene med trening. Start morgenen med å ta på deg tekniske tights og en inspirerende overdel med grafikk, spreke farger eller klassiske adidas-detaljer, og er du klar til impulsive treningsøkter dagen gjennom! Uansett om du foretrekker spontane løpeturer eller planlagte stretch-økter, er det mye enklere å trene når du har hjemmekontor! Kanskje kan du bryte opp arbeidsdagen med noen øvelser du gjennomfører når du når et delmål?

Øk motivasjonen med spreke treningsklær, sko og tilbehør

Det er lett å la seg inspirere av sprekt treningstøy med motiverende slagord og kul grafikk, men det er langt viktigere at klærne er laget i brukte materialer og basert på teknologisk innovasjon. Se for eksempel etter sømløse kompresjonstights med pustende mesh for en god økt på matta, eller vide bukser med Climalite-teknologi som frakter fukt og svette bort fra kroppen. Dermed holder du deg tørr og komfortabel helt til du tar en dusj! Du kan dessuten sikre godt feste med utvalget av sokker, sko og kne- eller ankelstøtter, mens tilbehør som skumrull, massasjeball og hoppetau gir deg mangfold i hjemmetreningen.