alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Høye sko

 
[128]
Pro Shell ADV HvitPro Shell ADV Hvit

Pro Shell ADV

Originals

Y-3 Pro Model SvartY-3 Pro Model Svart

Y-3 Pro Model

Y-3

Y-3 GSG9 SvartY-3 GSG9 Svart

Y-3 GSG9

Y-3

Crazy 1 Sko HvitCrazy 1 Sko Hvit

Crazy 1 Sko

Originals

Y-3 Kaiwa HvitY-3 Kaiwa Hvit

Y-3 Kaiwa

Y-3

1 / 3
Sideav 3

Støtt opp anklene med høye sko

Har du tenkt til å slå fra deg i bokseringen eller dunke basketballen i kurven, er det smart å støtte anklene dine med høye sko. Da kan du bevege deg så fritt du bare vil og anklene dine er mer beskyttet. Med et kult sporty design som krysser stilig gatemote, har vi lagt innovativ teknologi inn i alt fra treningsko og vinterstøvler til komfortable fritidssko. Vinterstøvler med polstring rundt anklene beskytter anklene dine samtidig som de holder på varmen en kjølig dag, med robuste gummisåler holder du grepet på underlaget og med Adiprene i mellomsålen er du sikret en god støtte til hele foten.

Innovativ høy joggesko

At den beskytter ankelen er bare en av fordelene med en høy sko. Flere sko har Boost i sålen som gir deg energi tilbake. Sko som er ment til å bruke utendørs har ofte en yttersåle med et godt grep og mellomsåler som demper og støtter opp foten. Er du av de aktive, så er OrthoLite® en teknologi som det er lett å omfavne. Den hindrer nemlig odør og sålen gir en komfortabel demping. De fleste modellene puster godt, slik at du er like komfortabel i ringen og på banen som når du går en tur på byen eller på senteret.

adidas 3-Stripes til alle

Ser du gjennom utvalget av høye sko, så vil du finne joggesko, basketsko, boksesko, vinterstøvler, ja, sko til det meste. Felles for alle skoene er den kule sporty stilen og adidas 3-Stripes selvfølgelig. Enten du vil ha dem anonyme som hvite 3-Stripes på hvit sko eller du liker mer kontrast som knallblå på hvit, så finnes dem i alle varianter. 3-Stripes viser frem livsstilen, designet og den innovative teknologien som tar dine aktive føtter på alvor. De støtter deg gjennom en aktiv hverdag og harde treningsøkter.