alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bodysuits

 
[38]
RUMPER HvitRUMPER Hvit

RUMPER

Damer Originals

Komfortable og stilige bodysuits fra adidas

Bodysuits er et herlig og allsidig plagg som holder seg på plass uansett aktivitetsnivå. En bodysuit kan brukes under andre plagg, og du kan bruke dem til å skape stilige antrekk. Du kan for eksempel bruke en tettsittende bodysuit med en shorts eller treningsbukse over. Dermed får du alle de gode kvalitetene til treningsunderdelen, samtidig som du sørger for at overdelen holder seg på plass. Miks og match med ulike farger og varianter for å finne de modellene som passer best til din unike stil, og skaff deg gjerne flere slik at du har noe som passer til enhver anledning.

Bodysuits til alle anledninger

Hos adidas finner du et bredt utvalg av bodysuits med ulike funksjoner og design. Velg for eksempel en sportsinspirert bodysuit med kroppsnær passform som er laget for bevegelse med elastiske materialer og en stilig rygg som fremhever skuldrene. Fargerike 3-Stripes uttrykker kreativ tidløshet på en sporty og elegant måte. Ønsker du en lettere variant, kan du velge en figursydd bodysuit med en konturert passform som følger kroppsformen din. Drakten flatterer figuren din med ribbestrikket bomull og glitrende detaljer, og den kan kombineres med det meste du har i klesskapet ditt. Hvis du foretrekker en sporty bodysuit, kan du velge en kortermet og tettsittende variant med et moderne design og ikoniske detaljer som 3-Stripes på ermene og Trefoil-emblemet. Vi har også mange flere modeller å velge mellom. Ta en titt i nettbutikken vår for å finne den som passer perfekt til deg.

Slik vasker du bodysuits?

Bodysuits er ofte produsert i lette og stretchy materialer, og det er viktig at du vasker dem riktig for å unngå unødig slitasje. Derfor bør du alltid følge vaskeinstruksjonene og bruke skånsomt vaskemiddel, samt unngå skyllemiddel og tørketromling. Vreng gjerne plaggene før vask og bruk med fordel en vaskepose for de mest delikate modellene.