alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

NMD r1

 
[78]
NMD_R1 HvitNMD_R1 Hvit

NMD_R1

Menn Originals

NMD_R1 V2 Sko SvartNMD_R1 V2 Sko Svart

NMD_R1 V2 Sko

Originals

NMD_R1 Sko HvitNMD_R1 Sko Hvit

NMD_R1 Sko

Originals

NMD_R1 BlåNMD_R1 Blå

NMD_R1

Menn Originals

NMD_R1 J BlåNMD_R1 J Blå

NMD_R1 J

Barn Originals

1 / 2
Sideav 2

adidas NMD r1: En moderne sko for sporty mennesker

Stilige sneakers og løpesko går aldri av moten, i alle fall ikke når det er adidas som står bak designet. adidas NMD r1 er et glimrende eksempel på hva som skjer når du kombinerer 80-talls mote med dagens innovative, avanserte teknologier og funksjoner. Disse ikoniske joggeskoene ser kule ut, samtidig som de gode egenskapene sørger for at komfortnivået er høyt. Du kan derfor bruke dem når du skal grille i hagen eller spasere en tur på stranden, samtidig som du også kan bruke dem når du skal på jobb eller mer formelle anledninger. Sneakers tar seg nemlig svært godt ut til jeans, og de gir et ellers formelt antrekk en avslappet og urban vri.

Mange forskjellige NMD – alle er like kule

adidas NMD tok moteverdenen med storm når de først ble lansert, og i dag fås den i ulike varianter. adidas NMD r1 er en variant som har detaljer og elementer som ofte sees på typiske terrengsko, samtidig som den umiskjennelige 80-talls stilen er på plass. Enkelte modeller lages med Primeknit, en støttende overdel som gir godt grep om foten. Skoene fås også med såler som både er responsive og dempende, noe som er perfekt for deg som trenger sneakers til å takle belastningen som oppstår fra å tråkke rundt i asfaltjungelen.

Derfor elsker vi sneakers så høyt

Sneakers er en nærmest uunnværlig del av skogarderoben, særlig hvis du elsker sporty og urban mote. Både damer og menn kan bruke dem til jeans og andre bukser for en hverdagslig, sporty stil, men de kan også pyntes opp til en kveld på byen. Menn kan for eksempel kombinere sneakers med jeans, stramme T-skjorter, solbriller og røffe skinnjakker når de skal ut med gutta. Damemodellene ser også elegante ut på kveldstid når du kombinerer dem med skjørt eller kjole. Du trenger derfor ikke å la stilen gå på bekostning av komforten – bytt heller ut penskoene med lekre sneakers!