alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvit sports-BH

 
[12]

Hvit sports-BH til treningsøkter og hverdagsantrekk 

Det er viktig å være komfortabel under aktivitet, enten det er yoga, fotball eller innebandy som er den store lidenskapen. Er det noe som ikke føles riktig, og tøyet under treningen er mer plagsomt enn det er hjelpsomt, kan det fort gå utover løft, steg, tøy og bøy. En perfekt treningsøkt krever ofte komfortable plagg fra topp til tå, og bysten er intet unntak. En hvit sports-BH kan hjelpe mye under treningsøkten, og en god sports-BH sørger for økt komfort, fukttransport og god støtte. En sports-BH er også et perfekt plagg om man ønsker å være komfortabel på reise, men fungerer også godt under hverdagslige klær, enten man skal på jobb eller skole. 

Hvit sports-BH med perfekt støtte

I utvalget vårt finner du perfekte sports-BH-er som sørger for at brystet ikke skaper ubehag under din valgte aktivitet. Du kjenner kroppen din best, så velg en støtte som passer deg. I utvalget vårt finner du sports-BH-er med liten, medium og høy støtte. Sports-bh-ene våre har funksjoner som gjør at de oppleves fukttransporterende og luftige. Vi har også hvite sports-BH-er med innlegg, men husk at innlegg burde tas ut før vask. Enkelte av våre hvite sports-BH-er er også utstyrt med pustende kant og mesh-paneler, og sørger for at både rygg, bryst og skuldre har det godt under treningsøkten eller andre aktiviteter. Er du en som tar treningsøkten til et annet nivå, har vi også trenings-BH-er med kompresjonspassform, noe som vil si at BH-en former seg etter kroppen din. En slik sports-BH sørger for økt ytelse og en hurtigere restitusjon.

Vedlikehold av hvite sports-BH-er 

Hvite farger er vanskelige å holde pene. Er du flink med vedlikeholdet av den hvite sports-BH-en din, er det høy sannsynlighet for at den kommer til å få en solid plass i klesskapet over lengre tid. Du skal alltid følge vaskeanvisningen som kommer med plagget, men som en huskeregel skal hvitt tøy vaskes med lyse, lignende farger. De fleste sports-bh-er skal ikke vaskes med tøymykner, og skal heller ikke strykes eller tromles.