alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svømmeshorts og brettshorts · Menn

 
[120]
1 / 3
Sideav 3

Se fresh ut på stranden med adidas badeshortser for herre

Når temperaturen bikker over 25 grader er det få ting som frister mer enn å dra på stranden og kaste seg i sjøen. Med våre badeshortser for herrer blir stranden din lekeplass som du kan nyte til det fulle. Vi har svømmeshortser for gutter og menn i alle aldre, og for alle vannsporter og aktiviteter, selvsagt i et mangfold av farger og stiler slik at du vil finne en badeshorts som passer akkurat dine preferanser. I vårt brede sortiment har vi alt fra lårkorte til knelange badeshortser, og med avanserte teknologier og høy funksjonalitet sørger adidas som vanlig for optimal komfort og mye stil. Med shortser inspirert av 70- og 80-tallet tar flere av variantene våre deg tilbake i tid og gir deg et herlig vintage-preg. Hurtigtørkende og slitesterke stoffer med myk følelse gjør shortsene strandturene dine enda mer behagelige og praktiske, slik at ingenting skal komme i veien for at du skal få en tipp topp dag på stranden. Klassiske Trefoil-emblem og 3-Stripes er også å finne på flere av våre svømme shortser. Mesh-teknologier, vannavstøtende materialer og et svært elastisk liv med snor gir deg all grunn til å komme deg ut i sola. 

Slitesterke og hurtigtørkende stoffer med myk følelse

Fyll opp kjølebagen, få på deg badeshortsen og gjør deg klar til en fantastisk dag på stranden med venner eller familie. Etter du har fått kjølt deg ned i sjøen og kommet deg opp på land, er det ofte deilig å bli litt fort tørr igjen. adidas har gjort strandturene ekstra praktiske ved å bruke hurtigtørkende og vannavstøtende stoffer og materialer slik at du ikke trenger å vente lenge på å bli tørr igjen. De slitesterke Infinitex Fitness-materialene gir svømmeshortsene våre kvalitet i verdensklasse, som samtidig føles myk og behagelig mot huden. Alle våre varianter har elastiske liv, og flere har også innvendig snøringer så du kan justere og stramme til slik du ønsker. Lette stoffer og innebygde underbukser i Mesh-materialer sørger for god dekning og en støttende følelse. Svømmer du med våre badeshortser for herrer så står du i sammen med adidas med miljøet, da stoffene våre er laget av resirkulert plast for å spare ressurser og redusere utslipp.