alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Badedrakter og tankinis

 
[97]
1 / 3
Sideav 3

Flotte og fargerike badedrakter og tankinis

Er tiden inne for å kjøpe nytt badetøy til sommeren eller sydenturen? Eller vil du imponere i svømmehallen? Uansett hva som bringer deg ut i vannet, så er det viktig å føle seg vel. Lenge var bikinier det vanligste badetøyet for kvinner, men i de siste årene har badedrakten virkelig kommet tilbake i motebildet for fullt. Nå kryr det av bilder av kjendiser og bloggere på sosiale medier i råflotte badedrakter, og den todelte bikinien har nesten havnet i skyggen. Badedrakten er dermed definitivt et av de mest trendy plaggene som du kan bruke på sydenturen, og med det rette tilbehøret vil du garantert imponere uansett hvor du er. Med badedrakter og tankinis fra adidas har du et bredt utvalg av forskjellige modeller å velge mellom. Modellene setter både komfort og stil i høysetet. Velg en sporty modell til treningsbruk og en mer sexy variant for å imponere på stranden. 

Finn badetøyet som reflekterer din personlighet

adidas har en rekke badedrakter og tankinis i forskjellige modeller, farger og størrelser til både unge jenter og voksne kvinner. Noen foretrekker en variant med volanger, andre ønsker seg formstøpte skåler og noen foretrekker åpen rygg. En badedrakt med den ikoniske adidas-logoen sørger for et sporty uttrykk, mens utringede modeller skaper feminin eleganse. Vi anbefaler å ha flere ulike modeller å velge mellom, slik at du kan variere. Du kan ha forskjellige modeller til bruk i svømmehall, badeferie med kjæresten og på hytta med familien. Når du skal velge badedrakt, er det viktig at du velger etter kroppsfasongen din. Dersom du har brede skuldre eller stor byste, kan du gjerne velge en modell med brede skulderstropper for ekstra støtte og komfort. Dersom du ønsker å fremheve hoftene, kan du derimot velge en badedrakt med volanger eller mønster i dette området. Det samme gjelder for bysten, dersom du ønsker å fremheve denne.