alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bare hos adidas

 
[475]
1 / 10
Sideav 10

Unike adidas-produkter

Ta en titt på utvalget av joggesko, treningsklær og tilbehør som du finner eksklusivt hos adidas. Med over sytti års erfaring med treningsmote kombinerer adidas komfort og en tidsriktig estetikk – samtidig som blikket aldri slipper fokuset på aktuelle treningsformer og innovativ teknologi. I adidas’ nettbutikk finnes et utvalg artikler som du finner bare hos adidas – eksklusive kolleksjoner med varer som viser essensen i adidas’ estetikk og ethos.

Unike varer – bare hos adidas

I Bare hos adidas-utvalget finner du de mest eksklusive produktene, og garantert noe for enhver smak – enten du er langvarig adidas-fan eller simpelthen noen som er oppdatert på nye trender. La deg for eksempel inspirere av adidas’ spennende samarbeid med navn som Stella McCartney og selskaper som Lego og Disney, eller hold deg til tidløse Originals-antrekk som aldri går ut på dato. Du finner en stor variasjon i varer – fra Stan Smith- og Ultraboost-sko til treningsdresser og bager med adidas’ ikoniske detaljer, som 3-Stripes og Trefoil. De gjenkjennelige motivene er å finne på en rekke produkter bare hos adidas – fra hettegensere og treningsdresser til badedrakter, sko og kjoler. Eller hva med en skjønn og fargerik babybody fra adidas x Classic LEGO-samarbeidet?

Yt maksimalt i eksklusive adidas-klær

Ikke alt kan imiteres eller gjenskapes – og det er produktene i Bare hos adidas-utvalget gode eksempler på. Disse produktene er eksklusive for adidas, og representerer en stil som tilpasser seg livet ditt. Blant utvalget av klær og sko du finner bare hos adidas, velger du ikke bare klær du føler deg tilpass i – de skal også passe idretten, fritiden og hverdagen din. Så klikk deg gjennom fargepaletter og stiler når du velger tights til trening, joggebukse til søndagsfrokosten eller allsidige sko. Og husk: Dette finner du bare hos adidas!