alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær til cross trening

 
[9]

Spreke og funksjonelle klær til crosstrening

Det hjelper alltid på motivasjonen å ha treningsgarderoben fullspekket med klær som både ser bra ut og faktisk kan bidra til bedre prestasjoner takket være teknologiske egenskaper og komfortable materialer. Når du føler deg vel vil det gi en motivasjonsboost som kan hjelpe deg opp fra sofaen og over dørstokkmila. Eller kanskje du rett og slett vil belønne deg selv med noe nytt etter å ha vært flittig og seriøs med crosstreningen den seneste tiden?

Klassisk og nøytralt eller knallfarger og dristige mønstre?

Enkelte sverger til en klassisk stil med svart, hvitt og duse farger, mens andre får et ekstra motivasjonskick av farger og mønstre som får folk til å snu seg etter deg enten du rusler nedover gata på vei til trening eller gir alt under ukas faste økt med crosstrening på treningsstudioet. Knallfarger som gult kan dessuten ha en oppkvikkende effekt, så kanskje det er nettopp hva du trenger for vekke liv i motivasjonen dersom den har vært i dvalemodus den siste tiden? Uansett hvilken stil du foretrekker, har vi et stort utvalg klær til crosstrening til dame og herre med alt fra diskrete logodetaljer til dristige trykk og farger. Enten du er på utkikk etter en ny tights, kompresjonstopper, hettejakke, sokker eller en fresh drikkeflaske, er vi sikre på at vi har noe som passer perfekt inn i treningsgarderoben din.

Teknologi som hjelper deg med å nå målene dine

I tillegg til å se bra ut, er det selvfølgelig viktig at klær til crosstrening også er funksjonelle. Takket være teknologi som fuktabsorberende AEROREADY, Alphaskin for perfekt passform samt strategisk plasserte meshpartier er du godt rustet til å gi alt repetisjon etter repetisjon, runde etter runde. Vi kan også friste med sømløse plagg for deg som søker ultimat komfort. Tekniske klær som holder deg sval og gir god bevegelsesfrihet kan virkelig heve treningsgleden til et nytt nivå.