alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Klær til cross trening

 
[51]
Primeblue Designed 2 Move Logo Sport T-skjorte
Volleyball Shorts
Primeblue Designed 2 Move Logo Sport T-skjorte
adidas Own The Run 1/2 Zip Long Sleeve T-skjorte
Techfit Volleyball Shorts
AEROREADY Designed 2 Move Logo Sport Tanktopp
Formotion Sculpt Tights (store størrelser)
AEROREADY Designed 2 Move Sport T-skjorte
Techfit Long Tights
Techfit Long Tights
Primeblue Designed To Move 2-in-1 Sport Shorts
Formotion Sculpt Tights
Techfit Compression Long Sleeve T-skjorte
Ultimate BH
Believe This 3-Stripes 7/8 Tights (store størrelser)
TLRD HIIT Lux 7/8 Tights
Believe This 2.0 3-Stripes 7/8 Tights
Formotion Sculpt Two-Tone Tights (store størrelser)
Formotion Sculpt Two-Tone Tights
Formotion Sculpt Tights
Believe This Solid 7/8 Tights​ (Store størrelser)
Formotion Sculpt Biker Short Tights
Formotion Sculpt Two-Tone Tights (store størrelser)
Saturday Warm Running Leggings
Believe This Solid 7/8 Tights​ (Store størrelser)
Ultimate BH (store størrelser)
Formotion Sculpt Tights (store størrelser)
Formotion Sculpt Biker Short Tights
Believe This 2.0 3-Stripes 3/4 Tights
Formotion Sculpt Tights (store størrelser)
Hi Lo Trøye
Hi Lo Trøye
Hi Lo Trøye
Believe This Medium-Support Workout BH
AEROREADY Designed To Move Sport Stretch T-skjorte
Don't Rest Alphaskin BH
Techfit Period-Proof 7/8 Tights
Ultimate BH
Techfit Badge of Sport Tights
TLRD HIIT Lux 7/8 Tights
Techfit Period-Proof 7/8 Tights
Techfit Period-Proof Biker Short Tights
Necessi-Tee
1 / 2
Sideav 2

Spreke og funksjonelle klær til crosstrening

Det hjelper alltid på motivasjonen å ha treningsgarderoben fullspekket med klær som både ser bra ut og faktisk kan bidra til bedre prestasjoner takket være teknologiske egenskaper og komfortable materialer. Når du føler deg vel vil det gi en motivasjonsboost som kan hjelpe deg opp fra sofaen og over dørstokkmila. Eller kanskje du rett og slett vil belønne deg selv med noe nytt etter å ha vært flittig og seriøs med crosstreningen den seneste tiden?

Klassisk og nøytralt eller knallfarger og dristige mønstre?

Enkelte sverger til en klassisk stil med svart, hvitt og duse farger, mens andre får et ekstra motivasjonskick av farger og mønstre som får folk til å snu seg etter deg enten du rusler nedover gata på vei til trening eller gir alt under ukas faste økt med crosstrening på treningsstudioet. Knallfarger som gult kan dessuten ha en oppkvikkende effekt, så kanskje det er nettopp hva du trenger for vekke liv i motivasjonen dersom den har vært i dvalemodus den siste tiden? Uansett hvilken stil du foretrekker, har vi et stort utvalg klær til crosstrening til dame og herre med alt fra diskrete logodetaljer til dristige trykk og farger. Enten du er på utkikk etter en ny tights, kompresjonstopper, hettejakke, sokker eller en fresh drikkeflaske, er vi sikre på at vi har noe som passer perfekt inn i treningsgarderoben din.

Teknologi som hjelper deg med å nå målene dine

I tillegg til å se bra ut, er det selvfølgelig viktig at klær til crosstrening også er funksjonelle. Takket være teknologi som fuktabsorberende AEROREADY, Alphaskin for perfekt passform samt strategisk plasserte meshpartier er du godt rustet til å gi alt repetisjon etter repetisjon, runde etter runde. Vi kan også friste med sømløse plagg for deg som søker ultimat komfort. Tekniske klær som holder deg sval og gir god bevegelsesfrihet kan virkelig heve treningsgleden til et nytt nivå.