alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sko til cross trening

 
[6]

Er du på jakt etter nye sko til crosstrening?

Gode sko er alfa og omega for crosstrening, og her hos adidas finner du et stort utvalg enten du er ute etter allsidige sko som kan brukes til de aller fleste aktiviteter og øvelser eller trenger vektløftersko for å perfeksjonere knebøyen og løfteteknikken. Dersom du er ny når det kommer til crosstrening, eller ikke driver med en veldig styrkekefokusert type crosstrening, anbefaler vi en lett og allsidig sko med god demping. Vektløftersko er perfekte for sitt bruk, men ikke en god allrounder.

Enestående komfort og god demping

Er det noe adidas virkelig kan, så er det å utvikle sko av skyhøy kvalitet som aktive mennesker elsker. Det inkluderer sko til crosstrening som tåler intensiteten og den tøffe behandlingen de blir utsatt for økt etter økt. De allsidige skoene kommer med teknologier som Bounce+, Lightmotion-mellomsåle og Cloudfoam-mellomsåle for perfekt demping, OrthoLite®-innleggssåle for forbedret komfort og skoene puster godt takket være overdel i mesh. Gummisålen sørger dessuten for at du har godt grep både utendørs og innendørs. Vektløfterskoene er laget for å gi deg full kontroll. Plattformen sørger for at du holder deg stabil, og en ustanset kile samt en lett hevet hæl sikrer den optimale løftestillingen. Med overdel i kanvas kan tærne bevege seg mer fritt, slik at du kan hente kraft og opprettholde den ultimate løfteteknikken, mens stroppen sikrer god passform og stabilitet.

En sko for enhver stil

Det viktigste med sko til denne type trening er selvfølgelig at de er behagelige, sitter godt på føttene og beskytter deg mot potensielle skader og belastning. Det betyr likevel ikke at du ikke kan få i pose og sekk. adidas har et stort utvalg sko til crosstrening som både ser bra ut og gjør jobben sin. Fra enkle og ensfargede modeller til knallfarger og spreke design – vi har garantert paret som gjør din unike stil komplett.