alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker og parkaser · Hette

 
[18]

Søk ly i en jakke eller parkas med hette

Når det blir litt kaldere ute, vil en jakke eller parkas med hette la deg holde på varmen likevel. De fleste hettene ligger som en beskyttende høy hals rundt nakken før du trekker dem over hodet. Det er behagelig å søke ly i en slik på en kald dag, da er det bare å stramme snøret og snurpe den sammen. Enten du ser etter en vindjakke til luftige sommerdager eller du er ute etter en isolerende vinterjakke, vil detaljer som tettsittende mansjetter på ermene og tekstil bak glidelåsen holde kjølig vind ute.

Hettefrakk i vanntett materiale

Det er materialene som brukes i hettefrakkene, jakkene og parkasene som sørger for at vind og regn holdes ute og du er tørr på innsiden. Selv frakker i et tynt materiale holder deg tørr på innsiden og flere er utstyrt med elastiske bærestropper som sammen med et materiale av tre lag sørger for god ventilering. For de våtere dagene kan regnjakker i behagelig isolerende materiale være et bedre valg. Da kan du holde deg både tørr og varm når du haster avgårde i hverdagen.

Hold varmen på en kald vinterdag

De fleste hettene justeres lett med en strikk som du kan stramme og du holder varmen i kulden. adidas jakker og parkaser med hette passer i det norske været som ofte kan variere mye i løpet av en dag. De vatterte og isolerte vil holde deg varm i kulden og er et godt valg for deg som gjerne bruker dagen ute selv når det er vinter. Parkaser tar seg i tillegg godt ut, når du skal haste fra a til b eller du skal en tur på byen. Du kan derfor helt klart holde stilen i alt slags vær, helt fra innerst til ytterst.